Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Έδειραν αντιδήμαρχο επειδή έκανε έλεγχο σε καφετέρια!


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο αντιδήμαρχος Ευόσμου, Σωτήρης Μαγόπουλος, επειδή τόλμησε να κάνει έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού για πολεοδομικές παραβάσεις.....
.
Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν ο κ. Μαγόπουλος με υπαλλήλους του δήμου επιχείρησε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας να ελέγξει καφετέρια στην πλατεία Ευόσμου, μετά από πολλές καταγγελίες πολιτών.
Εκεί βρισκόταν ο πατέρας του ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν επέτρεπε την είσοδο στον αντιδήμαρχο και τους υπαλλήλους, ζητώντας να έρθει μαζί τους ο εισαγγελέας ή η αστυνομία.
Αργότερα το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
επανήλθε μαζί με αστυνομικούς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος.
Ωστόσο, ο πατέρας του ιδιοκτήτη του επιτέθηκε, τον έπιασε από το λαιμό και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.
Αμέσως μόλις έμαθε το περιστατικό ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας, επισκέφθηκε μαζί με τους αντιδημάρχους του την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, προκειμένου να ενημερώσει για το περιστατικό και να καταγγείλει το συμβάν.
«Ήταν ένα τραγικό περιστατικό. Δεν γίνεται όταν κάνουμε το καθήκον μας και πραγματοποιούμε ελέγχους να δεχόμαστε τραμπουκισμούς. Σεβόμαστε το δικαίωμα των επιχειρήσεων στην εργασία, ειδικότερα στις εποχές που ζούμε αλλά πρέπει και αυτοί να σέβονται το δικαίωμα των πολιτών στην πλατεία του Ευόσμου», δήλωσε ο κ. Σούλας.

Το θύμα διακομίστηκε χθες σε νοσοκομείο της πόλης με κακώσεις και σήμερα πήρε εξιτήριο, ενώ μετά την καταγγελία, η αστυνομία αναζητεί τον δράστη της επίθεσης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: