Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Η.Κασιδιάρης: "Tρόικα, ΕΕ, ΗΠΑ πίσω από τις διώξεις μας"Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης, απέδωσε τις διώξεις που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά του επικεφαλής του κόμματος και βουλευτών του σε πιέσεις της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής και εντολές της τρόικας, της Ε.Ε. και των ΗΠΑ.....

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ο κ. Κασιδιάρης τόνισε ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά από άρθρο του κατά της ενεργειακής συμφωνίας της Ελλάδας και της Κύπρου με το Ισραήλ και υποστήριξε πως ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, «μίλησε με στοιχεία και είπε πως πίσω από τη δίωξη είναι η τρόικα, η Κομισιόν, οι Αμερικανοί».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισε «άθλιο κείμενο» το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χ. Βουρλιώτη βάσει του οποίου διώκεται η ηγεσία του κόμματος.
Αναφερόμενος στην κατάθεση τροπολογιών για την άρση της χρηματοδότησης των κομμάτων που κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες, ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή δεν πτοείται «γιατί ο αγώνας που κάνουμε δεν είναι για τα χρήματα αλλά για την αρετή». Ωστόσο ανακοίνωσε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα προσβάλλει τη διάταξη στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: