Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Έλληνας ξεφτιλίζει τα τσοντοκάναλα: Μας έχουν καταστρέψει, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή! - ΒΙΝΤΕΟ



Τρύπα να κρυφτεί έψαχνε ο Ευαγγελάτος σήμερα το απόγευμα στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, όταν έβγαλε ζωντανά έναν Έλληνα πολίτη που η εφορία χωρίς προειδοποίηση του κατάσχεσε τον μισθό. Αυτό που νόμιζε ο Ευαγγελάτος πως θα εξελισσόταν σε μια απλή καταγγελία του ανάλγητου μνημονιακού κράτους και σε μια ανθρώπινη ιστορία, απέκτησε απροσδόκητα πολιτικές προεκτάσεις......

Ο καταγγέλων πέρα από την εξιστόρηση της προσωπικής του ιστορίας, που αποδεικνύει την αλαζονεία και την αναισθησία της μνημονιακής συγκυβέρνησης, πρότεινε την αντίδραση και την λύση στο σημερινό αδιέξοδο: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Η δήλωση του καλεσμένου, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση που δεν μπορούσε να μονταριστεί, άφησε εμβρόντητο τον παρουσιαστή που έχασε την γη κάτω από τα πόδια του. Ο Ευαγγελάτος προσπάθησε μάλιστα να αποπροσανατολίσει την κουβέντα, τονίζοντας στον καλεσμένο πως είχε χάσει τον παππού του από τους Γερμανούς κατακτητές.
Ο αγανακτισμένος Έλληνας όμως δεν πτοήθηκε από την προβοκάτσια, επιμένοντας πως θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή για να εκδικηθεί το παράνομο και ανάλγητο καθεστώς του Μνημονίου. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι υποταγμένος στην μπότα την γερμανική και δεν μπορώ να κάνω κιχ"!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: