Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Αποδοκιμάστηκε η γραφική Ρεπούση σε εκδήλωση για τη διαθεσιμότηταΣε εκδήλωση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: «Το μέτρο της διαθεσιμότητας και οι συνέπειές του για το δημόσιο Πανεπιστήμιο και την κοινωνία», βρέθηκε η βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, η οποία .....

αποδοκιμάστηκε όταν υποστήριξε ότι τα πανεπιστήμια θα πρέπει να μείνουν ανοιχτά.
Η κ. Ρεπούση διατύπωσε την άποψη ότι παρά τα προβλήματα, τα πανεπιστήμια θα πρέπει να μείνουν ανοιχτά έστω και με προσωπικό ασφαλείας.
«Η άρνηση του δημόσιου πανεπιστημίου να δει τις πληγές του και να σκύψει πάνω τους έκανε ευκολότερη την επίθεση εναντίον του» είπε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και παρά τις αποδοκιμασίες συνέχισε:   «Κάνουμε έκκληση στους διοικητικούς υπαλλήλους για ανοικτά πανεπιστήμια με προσωπικό ασφαλείας. Ζητάμε από την κυβέρνηση να επανεξετάσει τη διαθεσιμότητα ώστε κανένας να μη χάσει τη δουλειά του».
«Η ΔΗΜΑΡ είναι με τη δική σας πλευρά αλλά με έναν άλλο τρόπο από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Είμαστε μαζί σας στην απεργία. Είμαστε κατά της διαθεσιμότητας, υπέρ της κινητικότητας ώστε να γίνει ένας εξορθολογισμός του προσωπικού των πανεπιστημίων», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: