Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Δημοσκόπηση “Ελεύθερου Τύπου”: Καθαρό προβάδισμα Μεϊμαράκη, προς εκλογή από τον α΄γύροΚαθαρό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που οδηγεί πιθανότατα στην εκλογή του από τον α’ γύρο, καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας “e-voice” για τον “Ελεύθερο Τύπο”.

Η συγκεκριμένη εταιρεία καταγράφει προβάδισμα 39,1% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος συγκεντρώνει 31,3%, και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 17,2% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 8,7%.
Untitled
Αξίζει να σημειωθεί ότι ποσοστό πέριξ του 10% είχε καταγράψει η συγκεκριμένη εταιρεία και σε προ εβδομάδων μέτρησή της για την εφημερίδα “Δημοκρατία”.
Και παρόλο που είναι η μόνη εταιρεία η οποία καταγράφει μεγάλα ποσοστά για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ όλες οι υπόλοιπες δημοσκοπήσεις των άλλων εταιρειών τον δίνουν σε ποσοστά πέριξ του 20%, να μάχεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη 2η θέση, κα η μέτρηση της “e-voice” επιβεβαιώνει το καθαρό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή στο εκλογικό σώμα που στη συντριπτική πλειοψηφία του θα φτάσει στην κάλπη της 22ας Νοεμβρίου για να ψηφίσει.
Με τη διαφορά Μεϊμαράκη-Τζιτζικώστα που καταγράφει και η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει δεύτερος γύρος για τη μάχη ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: