Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Έφυγε από την ΚΕΦΕ ο Αμπατζόγλου-Ξανά στον αέρα οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Κατόπιν συνεννοήσεως του με τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη
Έφυγε από την ΚΕΦΕ ο Αμπατζόγλου-Ξανά στον αέρα οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία - Κεντρική ΕικόναO Θεόδωρος Αμπατζόγλου, εκπρόσωπος του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στην ΚΕΦΕ, αφού συνεννοήθηκε μαζί του αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το όργανο θα αποφάσισε για το ποια εταιρεία θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος. 

Έφυγε από την ΚΕΦΕ ο Αμπατζόγλου-Ξανά στον αέρα οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία  - Κεντρική ΕικόναΣύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Αμπατζόγλου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παραστεί ούτε στην αυριανή συνεδρίαση ενώ απ ότι φαίνεται δεν είναι ικανοποιημένος από την απάντηση που έλαβε από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ έστειλε επιστολή στον πρώην πρόεδρο της ΚΕΦΕ μέσω της οποίας ζητούσε να μάθει τους λόγους για τους οποίους δεν έχει κατατεθεί μήνυση εις βάρος της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διενέργεια των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: