Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Δεν ήμαστε ιθαγενής κ. Αρβανιτόπουλε ??
Προφανώς ο κ. Αρβανιτόπουλος να ξέχασε πως αυτός ήταν ο  πρώτος που έδωσε χέρι βοηθείας στον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, κτυπώντας κάτω από την μέση τον υποψήφιο κομματικό υποψήφιο κ. Βας. Μιχαλολιάκο .

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου που έστειλε ΣΗΜΕΡΑ  σε διάφορα blogs σκάσαμε στα γέλια διότι νομίζει ότι είμαστε ιθαγενείς και μας μοιράζει καθρεφτάκια....


Μετά τα πέρας της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων της ΝΔ  Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Χρόνια πολλά σε όλους για τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανίων. Σε λίγες μέρες οδηγούμαστε σε μια εκλογική αναμέτρηση ιστορικής σημασίας για τον τόπο. Σ’ αυτή την αναμέτρηση συγκρούονται δύο κόσμοι. Από τη μια πλευρά η αλήθεια, η ευθύνη, η ανηφορική προσπάθεια που με τις θυσίες του ελληνικού λαού μας οδηγεί στην οριστική έξοδο από τα μνημόνια, στην ανάπτυξη και στην ευημερία μέσα στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά η δημαγωγία, η πολυγλωσσία, η αβεβαιότητα,  η απόλυτη επιστροφή στο αμαρτωλό παρελθόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: