Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Β. Μιχαλολιάκος από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά


Τη θέση του αναλαμβάνει -έπειτα από πρότασή του η οποία έγινε αποδεκτή από τους άλλους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του- ο πρώην αναπληρωτής δήμαρχος, Αναστάσιος Κάρλες....


Την παραίτησή του υπέβαλε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο κ. Μιχαλολιάκος το είχε προαναγγείλει ουσιαστικά από τα τέλη Αυγούστου όταν, κάνοντας απολογισμό του έργου του λίγο πριν αναλάβει τον δήμο ο Γιάννης Μώραλης, είχε πει ότι «μπορώ να έχω πολιτική δραστηριότητα χωρίς να είναι δημοτικός σύμβουλος».
Τη θέση του αναλαμβάνει -έπειτα από πρότασή του η οποία έγινε αποδεκτή από τους άλλους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του- ο πρώην αναπληρωτής δήμαρχος, Αναστάσιος Κάρλες.

Ο κ. Μιχαλολιάκος -θα παραμείνει επικεφαλής του συνδυασμού του «Μας ενώνει ο Πειραιάς»-, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να συντονίσω τη γενιά μου», ενώ δεν απέκλεισε την πιθανότητα να διεκδικήσει εκ νέου στις επόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον δήμο Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: