Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

“Ευνομία παντού”:Μάχη αλβανών στο κέντρο της Αθήνας-Ένας νεκρός από σφαίρες καλάσνικοφ και μαχαιριές

    Η ευνομία του Δένδια και του Σαμαρά επέστρεψε απόψε στο κέντρο της Αθήνας. Συμμορίες αλβανών που λυμαίνονται την πρωτεύουσα άνοιξαν κανονικό πόλεμο στα Εξάρχεια. Νεκρός έπεσε τελικά ένας αλβανός που πυροβολήθηκε έξι φορές εξ επαφής με καλάσνικοφ. Εκτός από... τις σφαίρες η πλάτη του ήταν γεμάτη τραύματα από μαχαίρι! Ο ίδιος κρατούσε πιστόλι, αλλά και περίστροφο! Μιλάμε πλέον για ολόκληρα οπλοστάσια στην κατοχή μαφιόζων, με τα οποία δεν ασχολήθηκε κανείς, καθώς οι "αρχές" συνεχίζουν τις πολύμηνες έρευνες για το ανύπαρκτο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής. 
Λίγο πιο κάτω από το πτώμα του αλβανού, δίπλα στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε παρατημένο ένα καλάσνικοφ. Η συμπλοκή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όπου και κατέληξε. Ο δολοφόνος του πρώτα το γάζωσε εξ επαφής με ριπές και αφού έπεσε στο έδαφος του έδωσε και μερικές μαχαιριές. 

Τέτοιο όργιο βίας δεν είχαμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται πως έτσι εφαρμόζεται στην πράξη η ευνομία που εξήγγειλε ο Προ-ποτζής Δένδιας. Όσοι Έλληνες κάτοικοι έχουν παραμείνει στο πολύπαθο κέντρο της Αθήνας καταριούνται ομαδικά τα ανδρείκελα των τελευταίων κυβερνήσεων που μετέτρεψαν την πόλη σε ζούγκλα. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί σήμερα την τελευταία ελπίδα για να επιστρέψει η ευνομία και η ασφάλεια στη χώρα.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: