Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η Ν.Δ ψάχνει φαβορί υποψ. δημάρχους για να δώσει στήριξη και αυτοί την φτύνουν…..!!





 Με αφορμή τα χθεσινά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου περί λίστας υποψηφίων Δημάρχων που διεκδικούν το χρίσμα της ΝΔ και στην οποία συγκαταλέγεται όλως παραδόξως και το όνομά μου,  θέλω να ενημερώσω τους αγαπητούς μου συνδημότες ότι ουδέποτε ζήτησα οποιαδήποτε κομματική στήριξη για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα
Και τούτο, διότι μετά από 12 χρόνια εμπειρίας ως Δημοτική Σύμβουλος, πιστεύω ακράδαντα ότι ένας τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά όταν ο Δήμαρχος είναι δέσμιος προεκλογικών …..
εξυπηρετήσεων και δεσμεύσεων.

Η πρωτοβουλία της Κυβέρνησης με την διαφαινόμενη εκ προοιμίου και επί της αρχής συναίνεση όλων των κομμάτων για την αλλαγή του τρόπου εκλογής Δημάρχων και Δημ. Συμβούλων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Αποβλέπει στην εξυγίανση των θεσμών και στοχεύει στην αδήριτη ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας και περιορισμού της παντοδυναμίας του Δημάρχου που είναι η αιτία μυρίων δεινών για ένα Δήμο.
Η δικτατορία της πλειοψηφίας που ευρέως συναντάται σε όλες τις εκφάνσεις λειτουργίας του Δήμου, συνιστά ένα θλιβερό και νοσηρό φαινόμενο που πρέπει πάση θυσία να εκλείψει. Απόρροια αυτών των εγγενών αδυναμιών είναι και η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας, όπου το Δημ.Συμβούλιο έχει καταντήσει (ελέω της άφωνης πλειοψηφίας) παρασκευαστήριο καταχρηστικών και παράνομων αποφάσεων που ακυρώνονται σωρηδόν η μία μετά την άλλη, η δε Οικονομική Επιτροπή πηγή διαφθοράς με τις μεθοδευμένες πρακτικές και τα ‘μαϊμού’ τιμολόγια, όπως δημόσια κατήγγειλε και ο ανεξαρτητοποιηθείς πολύπειρος κ.Αστράκος.

Ο Συνδυασμός «Κοντά στο Δημότη» από το ίδιο το καταστατικό του είναι αντίθετος με την επιδίωξη χρίσματος πολιτικών φορέων, αφού τούτο ποδηγετεί την ελεύθερη έκφραση των δημοτών οι οποίοι και έχουν ιδίαν αντίληψη των τοπικών πραγμάτων.
Ο Συνδυασμός απευθύνεται στη τοπική κοινωνία σε μια προσπάθεια συστράτευσης όλων των υγιών δυνάμεων ανεξαρτήτου πολιτικής πεποιθήσεως, που νοιάζονται όμως για το σήμερα και το αύριο των παιδιών τους, που δεν αντέχουν να βλέπουν άλλο το πολύπαθο και βαλλόμενο από παντού νησί μας να λυμαίνεται και να γίνεται έρμαιο των αδηφάγων μεγάλων οικονομικών συμφερόντων σε βάρος του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής μας, των δυνάμεων εκείνων που έχουν τη δίψα για συμμετοχή στα κοινά, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συνόλου.
Περιποιεί μεγάλη τιμή για το Συνδυασμό κι είμαι ευτυχής που πλαισιώνομαι από δεκάδες νέους, άφθαρτους αλλά και έμπειρους κοινωνικά καταξιωμένους συνεργάτες ποικίλων μεν πολιτικών εκφράσεων, συνοδοιπόρων δε στον κοινό αγώνα που συνίσταται στην εξυγίανση και προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου, την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων και την απασχόληση των ανέργων συνδημοτών μας που θα επιτευχθεί μέσω της αναγκαίας ανάπτυξης του νησιού μας.

Επειδή λοιπόν το δημοσίευμα, όσο αφορά εμένα, δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ΄ ελάχιστον στην αλήθεια και προς αποκατάσταση αυτής, παρακαλώ όπως αναρτήσετε τη παρούσα προς ενημέρωση των δημοτών.  

Ευχαριστώ εκ των προτέρων                                                        Σαλαμίνα 18/11/2013
Με τιμή

Ισιδώρα (Ρούλα) Νάννου
Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: