Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Καλαμάτα ΕΠΕ


Φτου κι απ’ την αρχή!
Ένας ακόμη οργανισμός  φτιάχνεται από την αρχή για να διαχειριστεί τα της «Αθηναϊκής Ριβιέρας» που μάλλον για μισό-ερειπωμένη παραλιακή κωλοπετινίτσα τη βλέπω.
Το όνομα αυτού «Παράκτιο Μέτωπο ΑΕ»...

Πάνε τα σχήματα που είχε φτιάξει για το Ελληνικό ο (Γράψε) Χάρης Παμπούκης, το πατρόν κόπηκε αλλιώς.
Αλλιώς ξε-αλλιώς όμως το τρέχει άλλος από τη μεγάλη Καλαματιανή σχολή Δημόσιας Διοίκησης που ήρθε στα πράγματα με τον Αντώνη Σαμαρά.
Είναι ο Άρης Ματιάτος που τον παρουσίασε με το αναγκαίο γλυφτικό στυλ το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της Κυριακής.Τα ίδια και τα ίδια δηλαδή.
Ο Καραμανλής είχε τα γκόλντεν μπόις για τα «Ολυμπιακά Ακίνητα» αφού έτσι λεγόταν τότε ο οργανισμός που τα είχε αναλάβει όλα αυτά.
Επικεφαλής ο αντιπαθέστατος Χρήστος Χατζηεμμανουήλ που τα κονόμησε στον ΟΠΑΠ κι από το 2009 κάνει ότι  ό,τι μπορεί για να μην θυμίζει  σε κανέναν ότι υπάρχει.
Για την Παπανδρεϊκή περίοδο με τους κολλητούς της οικογένειας και τα emails τα είπαμε.
Όσο για τον Ματιάτο, αυτός καλείται, επειδή ως Καλαματιανός ξέρει θαλάσσια μέτωπα να διαχειριστεί μια παρακμιακή κατάσταση.
Ενοίκια δεν πληρώνονται ούτε στο ΣΕΦ (από τους Κυπρίους) ούτε από το σχήμα που είχε αναλάβει την διαχείριση του Φλοίσβου (παρότι συμμετέχουν σε αυτήν επώνυμες επιχειρηματικές οικογένειες).
Όπως θα περίμενε κανείς ανατέθηκε χωρίς διαγωνισμό σε μια εταιρία από το πουθενά η διαχείριση του Αγίου Κοσμά.
Δηλαδή έδιωξαν τον Πανούση που δεν ήταν δικός τους με πρόσχημα ότι δεν πλήρωνε- βέβαια ούτε και οι άλλοι που εκμεταλλεύονται τις μαρίνες πληρώνουν- και έφεραν τον δικό τους.
Μιλάμε είναι αυτό που λέμε Καλαμάτα ΕΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: