Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ “ΕΘΝΟΣ” ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ “ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ” ΤΟΥ “ΨΕΥΔΟ – ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤ” ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ INDYMEDIA!

 Στις 11 Οκτωβρίου κατέθεσε ενώπιον των Ανακριτών ο τελευταίος, μέχρι σήμερα, ψευδομάρτυρας στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Παρά το γεγονός ότι κατέθεσε επώνυμα, τα ΜΜΕ τον αναφέρουν ως «προστατευόμενο μάρτυρα». Τούτο δε προκειμένου να αποκρυβεί από την κοινή γνώμη η πραγματική του ταυτότητα και κατ’ επέκταση το γεγονός ότι είναι προφυλακισμένος στις Φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα....

Ένα άτομο λοιπόν κατηγορούμενο για κακουργήματα και με προφανή πρόθεση να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το άτομο αυτό λοιπόν, ο Γ. Παπαγεωργίου, προβάλλεται από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, όπως και όλοι οι προηγούμενοι μάρτυρες, ως «αξιόπιστος», ως «μάρτυρας κλειδί» στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
Αναφορικά με το ποιόν του συγκεκριμένου ατόμου αρκεί να αναφερθεί ότι τον Απρίλιο του 2013 του απαγορεύθηκε η είσοδος στα γραφεία μας για ανάρμοστη συμπεριφορά. 
Ο μάρτυρας αυτός λοιπόν, στην απεγνωσμένη προσπάθεια να βοηθήσει τον εαυτό του στις εμπλοκές που έχει με τη Δικαιοσύνη, ισχυρίζεται για το Κίνημά μας εν γνώσει του ψευδή γεγονότα. Σαν γνήσιος συκοφάντης δεν λέει τίποτε συγκεκριμένο, παρά μόνο αφήνει υπονοούμενα περί παράνομης χρηματοδότησης από εφοπλιστές, διακίνησης όπλων και σχέσεων με μπράβους της νύχτας. Μάλιστα, πονηρά σκεπτόμενος (προκειμένου να αποφύγει την υποβολή μηνύσεων σε βάρος του), δεν ισχυρίζεται ότι έχει προσωπική γνώση για τα όσα καταθέτει, αλλά χρησιμοποιεί φράσεις όπως «δεν έχω διασταυρώσει την πληροφορία», «θεωρώ ότι υπάρχει θέμα», «εικάζω ότι» κλπ.
Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω αποσπάσματα από την κατάθεσή του, στα οποία μεταξύ άλλων λέει ότι υπήρχε φορτηγάκι που μετέφερε όπλα, αλλά αυτός δεν τα είδε ποτέ, παρά μόνο μια φορά είδε να μεταφέρονται έπιπλα για τα γραφεία μας! Μιλάμε για πραγματικά γελοίες μαρτυρικές καταθέσεις που σε κάθε άλλη περίπτωση θα παρείχαν υλικό άφθονου γέλιου αν δεν υπήρχε η ευθεία παρέμβαση της προδοτικής Συγκυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης. Ακολουθούν τα αποσπάσματα:
«Ερώτηση: Έχετε ακούσει οτιδήποτε για χρηματοδότηση της ΧΑ από ιδιώτες;
Απάντηση: Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου ονόματα δύο μεγάλων ελλήνων εφοπλιστών. Επί του παρόντος δεν επιθυμώ να τα αναφέρω γιατί δεν έχω διασταυρώσει την πληροφορία αυτή.
Ερώτηση: Έχετε ακούσει οτιδήποτε για διακίνηση οπλισμού χάριν των σκοπών της ΧΑ;
Απάντηση: «Πράγματι θεωρώ ότι υπάρχει θέμα διακίνησης όπλων από ορισμένους βουλευτές ή μέλη της ΧΑ. Τα όπλα αυτά θα χρησιμοποιούνταν εν καιρώ όπως αντιλαμβάνομαι.Κυρίως ήταν πιστόλια, ακουγόταν όμως και για τουφέκια τύπου Μ16.
Συνήθης τρόπος κάλυψης της μεταφοράς ή αποθήκευσης του οπλισμού αυτού ήταν φορτηγάκια ή ΙΧ με πλαστά στοιχεία κυκλοφορίας που μετέφεραν δήθεν ρουχισμό… Ένα τέτοιο όχημα εμφανίσθηκε και στη δική μας οργάνωση και γνωρίζω ότι το διαχειριζόταν ο Ηλίας Παναγιώταρος. Όταν το είδα εγώ ήταν κενό, γνωρίζω όμως ότι χρησιμοποιείτο σε πάρα πολλές διαδρομές για τις οποίες όμως δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Με αυτό το φορτηγό είχε γίνει μια μεταφορά επίπλων για τον εξοπλισμό των γραφείων μας. Εικάζω ότι υπάρχει ελαφρύς οπλισμός, αποθηκευμένος σε διάφορα σημεία, και αυτή η διαδικασία γίνεται με κεντρική εντολή και οπωσδήποτε σε γνώση της κεντρικής ηγετικής ομάδας».
Ερώτηση: Τι άλλο έχετε να προσθέσετε;
Απάντηση: «Θεωρώ ότι είναι άξιο διερεύνησης ζήτημα οι εκρήξεις που σημειώθηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου Ελευσίνας και Πειραιώς το 2012 και το 2013, μιας και οι δύο εκρήξεις έγιναν σε γραφεία που τυχαία υπεύθυνος ήταν ο Γιάννης Λαγός. Θεωρώ ότι ο τύπος εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκε παραπέμπει σε πρακτικές μπράβων της νύχτας και όχι αναρχοαριστεριστών».
1. “Στα γραφεία του Συνδέσμου Ελευσίνας”!!! Φέξε μου και γλύστρισα “γραμματέα των Ν.Προαστίων”… Όταν κάποιος είναι άσχετος, τουρίστας και φυτευτός, φτηνός ψευδομάρτυρας, δεν μπορεί να ξέρει ότι την βόμβα την τοποθέτησαν στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Ασπρόπυργο!.. Και καλά του είπαν που περίπου να πει, δεν συμμετείχε ως “ενεργό μέλος και Γραμματέας Ν.Προαστίων” που έχει πει πως είναι, ούτε στην εκδήλωση κατά της τρομοκρατίας που διοργανώθηκε στην Τ.Ο. Ασπροπύργου, ώστε να μάθει την περιοχή της βομβιστικής ενέργειας;
2. Ότι δουλειά κάνει ο καθένας και ότι πρακτικές ακολουθεί στην ζωή του για να λύνει τις όποιες διαφορές του, νομίζει τις βλέπει και παντού γύρω του και μπορεί με τα δεδομένα του να αναλύσει οτιδήποτε! Επειδή ο συγκεκριμένος, προφανώς είναι νονός της νύχτας και έχει εφαρμόσει μεθόδους εξόντωσης με βόμβες, άρα δεν ΉΤΑΝ και δεν θα είναι ΠΟΤΕ δυνατόν να είναι κάποιος σαν αυτόν μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, υποστηρικτής του νόμιμου πολιτικού αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών – πόσο μάλλον γραμματέας της Τ.Ο. Ν.Προαστίων – ας αφήσει τις ερμηνείες για επιθέσεις που έχουν δεχθεί οι Έλληνες Εθνικιστές στην προσπάθεια φίμωσης των πολιτικών ιδεών τους, και ας απολογηθεί στις αρχές: Σε ποιες βομβιστικές και τρομοκρατικές επιθέσεις και κατά ποιου έχει εμπλακεί.
Μιλάμε για πραγματικά γελοίες καταθέσεις, ανθρώπων που θα έπρεπε να συλληφθούν ως κακοποιοί του κοινού ποινικού κώδικα. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα παρείχαν υλικό άφθονου γέλιου αν δεν υπήρχε η ευθεία παρέμβαση της προδοτικής Συγκυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης.
Σε ό, τι αφορά τις δύο βομβιστικές επιθέσεις αρκεί να αναφέρουμε ότι έχουν υπάρξει αντίστοιχες αναλήψεις ευθύνης από γνωστές τρομοκρατικές οργανώσεις («Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-FAI» και «Μηδενική Ανοχή»).
Πραγματικά ζούμε γεγονότα πρωτοφανή, τα οποία αφενός μεν θα αναδείξουν νικήτρια τη Χρυσή Αυγή σε ηθικό και πολιτικό επίπεδο, αφού μετά βεβαιότητος τα στελέχη της θα αθωωθούν από τις αστήρικτες κατηγορίες, αφετέρου δε θα αποτελέσουν υλικό για πάμπολλα ιστορικά βιβλία που καταγράψουν μία μοναδική στα χρονικά προσπάθεια της Εκτελεστικής Εξουσίας και των ΜΜΕ να εξοντώσουν τον μοναδικό αντίπαλο που απειλεί το καθεστώς των διεφθαρμένων. Το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: