Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013




Όσο και αν προσπαθούν οι υπηρέτες του σάπιου πολιτικού κατεστημένου πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες εθνικιστές δεν θα τα καταφέρουν. Τρανή απόδειξη ο αριθμός των παρευρισκομένων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών που για μια ακόμη φορά η αίθουσα ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει τους φίλους και ....
μέλη της τοπικής οργάνωσης. Οι συναγωνιστές ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις από τον συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο Βουλευτή Β Θεσσαλονίκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι συναγωνιστές και Βουλευτές Β Αθηνών Ελένη Ζαρούλια, και Ηλίας Παναγιώταρος.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι με σθένος και πίστη δήλωσαν ότι ο αγώνας θα συνεχισθεί μέχρι την νίκη, και θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να καταρρεύσουν οι άδικες κατηγορίες προς τους διωκόμενους συναγωνιστές μας, και πολύ σύντομα να είναι ελεύθεροι.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ομιλία και ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις από τον Συναγωνιστή Φώτη Γραικό, ο οποίος ανέλυσε στοχευμένα τα τεκταινόμενα γύρω από τον άθλιο πόλεμο λάσπης που δέχεται το κίνημά μας τις τελευταίες ημέρες από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ. Εκτενής αναφορά έγινε για τις ανυπόστατες κατηγορίες που προσάπτονται στους προφυλακισθέντες Συναγωνιστές μας, καταρρίπτοντας την μαύρη προπαγάνδα των εγχώριων και διεθνών κονδυλοφόρων των τοκογλύφων.
Με το πέρας της ομιλίας, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η εκδήλωση έκλεισε με το σύνθημα "Άκου Αρχηγέ, και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά", τον Ύμνο του κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καζαντζάκη 4
Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893

Ομιλία στην Κατερίνη

Ομίλια πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας, ενώ πλήθος Συναγωνιστών έσπευσε να ενημερωθεί για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες εις βάρους του κινήματός μας. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον υπεύθυνο Νεολαίας, Συναγωνιστή Παπαθανασίου Λευτέρη, καθώς ο γραμματέας της Ν.Ε. Πιερίας παρευρέθηκε μαζί με άλλους Συναγωνιστές στα δικαστήρια της Ευελπίδων για συμπαράσταση στον Αρχηγό και τους βουλευτές μας. 
Έγινε πλήρη ανάλυση για την λασπολογία των ΜΜΕ καθώς και την προπαγάνδα όλων αυτών που φοβούνται την μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής! Κλείνοντας οι Συναγωνιστές έψαλαν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο, ενώ βροντοφώναξαν το σύνθημα "Άκου Αρχηγέ, και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά" δηλώνοντας έτσι την συμπαράσταση τους!
Επίσης, αναρτήθηκε πανό συμπαράστασης στην πρόσοψη των γραφείων της Κατερίνης.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 - 22:00
Τηλ. 6970-881184

Ανοιχτή εκδήλωση της Τ.Ο. Πέλλας - Ημαθίας

Ανοιχτή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Κρύας Βρύσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, με συμμετοχή εκατοντάδων Συναγωνιστών, φίλων και υποστηρικτιών του κινήματός μας από τους Νομούς Πέλλας και Ημαθίας.

Στην ομιλία του, ο γραμματέας της Ν.Ε. Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, αναφέρθηκε στην άδικη πολιτική δίωξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και άλλων δύο Συναγωνιστών και βουλευτών του κινήματός μας. Ανέλυσε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Πατρίδα μας, με ευθύνη της μνημονιακής συγκυβέρνησης, που με το πέπλο του κυνηγιού μαγισσών που επικρατεί στα καθεστωτικά ΜΜΕ, αποπροσανατολίζει τους Έλληνες, με στόχο να περάσουν νέα δυσβάσταχτα μέτρα και να ξεπουληθούν σοβαρά Εθνικά θέματα της χώρας μας.

Χαιρετισμό προς τους συγκεντρωθέντες Συναγωνιστές απηύθυνε και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος προέτρεψε τους Συναγωνιστές να συνεχίσουν ακάθεκτα τον αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τα δεσμά των μνημονίων.
Όλοι οι Συναγωνιστές βροντοφώναξαν το κεντρικό σύνθημα των ημερών "Ακου Αρχηγέ, και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά" και έκλεισαν την εκδήλωση με τον Ύμνο του κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: