Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η συγκυβέρνηση, τα «δυο άκρα» και η συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής



Όταν πριν από δυο μήνες ο Δένδιας έκλεινε δυο παράνομες καταλήψεις (“Βίλα Αμαλίας” και “κατάληψη Σκαραμαγκά”) ορισμένοι αφελείς νόμιζαν ότι άρχισε επιτέλους να εφαρμόζεται το κράτος δικαίου. Στην πραγματικότητα, η επιβολή εναντίον των...
παράνομων παρακρατικών καταλήψεων είχε στιγμιαίο και αποσπασματικό χαρακτήρα. Έκλεισαν δυο καταλήψεις, για λόγους επικοινωνιακούς και όχι ουσίας, αφού όλες οι άλλες παρέμειναν ανέγγιχτες και ανενόχλητες. Οι δυο συγκεκριμένες καταλήψεις «θυσιάστηκαν» μπροστά στο γενικότερο σχέδιο καταπολέμησης «των δυο άκρων» σύμφωνα με την πολιτική ορολογία της μνημονιακής συγκυβέρνησης, στην προοπτική, δηλαδή, της άμεσης κατασταλτικής τρομοκρατίας σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Αφού ο Δένδιας έριξε ένα προπέτασμα καπνού με μερική παρενόχληση προς τα «αριστερά», αφήνοντας όμως στην ουσία απείραχτους τους θύλακες της κόκκινης τρομοκρατίας, προετοίμαζε το έδαφος για μια ολοκληρωτική επίθεση προς τα «δεξιά». Εδώ και πολύ καιρό το καθεστώς των εντολοδόχων των διεθνών τοκογλύφων προετοίμαζε το έδαφος για την πολιτική δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καλυμμένη κάτω από έναν διάτρητο ποινικό μανδύα. Πριν από το τραγικό περιστατικό της Αμφιάλης ο τραμπούκος της 10ετίας του ’80 Μάκης Βορίδης, ο οποίος κράδαινε τσεκούρια, επιτιθόταν σε αριστερούς φοιτητές στη Νομική και έδινε συνέντευξη τον Απρίλιο του 1986 στην εφημερίδα της ΕΠΕΝ (“Ελληνικός Κόσμος”) με τον προκλητικό τίτλο “Βία στην βία των μαρξιστών”, είχε προδώσει τις προθέσεις της συγκυβέρνησης να ποινικοποιήσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εδώ και λίγες ημέρες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή η πρόθεση της συγκυβέρνησης έχει γίνει μια θλιβερή όσο και αηδιαστική πραγματικότητα. Καταπατώντας κάθε έννοια νομικής επιστήμης πραγματοποιήθηκαν παράνομες προσαγωγές και προφυλακίσεις, για τις οποίες έγκριτοι νομικοί και συνταγματολόγοι εξέφρασαν τις διαφωνίες τους και τις κατήγγειλαν ανοιχτά.
Είναι φανερό, όμως, ότι οι εγχώριοι υποτακτικοί των ξένων κέντρων αποφάσεων είναι πλέον εντελώς αδίστακτοι, μην κρατώντας το παραμικρό πρόσχημα και μην έχοντας κανέναν απολύτως ενδοιασμό. Θέλουν να εξοντώσουν, με την κυριολεκτική έννοια του όρου, το μοναδικό Πολιτικό Κίνημα το οποίο έμπρακτα αρνείται την κυριαρχία τους και το ξεπούλημα της χώρας, το οποίο επιχειρούν. Πασχίζουν να εξαλείψουν κάθε εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνουν να επικυρώσουν την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού. Πραγματοποιώντας αυτή την ανήθικη και παράνομη επίθεση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δίνουν ταυτόχρονα και ένα μήνυμα ότι δεν θα διστάσουν πουθενά. Αφού έφτασαν στο αισχρό σημείο να καταπατήσουν κάθε έννοια εντιμότητας και σοβαρότητας με την απαράδεκτη πολεμική τους εναντίον ενός Νόμιμου Πολιτικού Κόμματος, με πάνω από 1.000.000 συμπαθούντες, είναι φανερό ότι τα ίδια θα επιχειρήσουν και στο άμεσο μέλλον εναντίον του οποιουδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία τους και το «δικαίωμα» να λειτουργούν ως πειθήνια όργανα ξένων κέντρων αποφάσεων.
Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της αριστεράς, οι οποίοι πανηγυρίζουν τώρα για την «εξουδετέρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» και σπεύδουν να ενταχθούν αδιαμαρτύρητα σε ψευδεπίγραφα «συνταγματικά τόξα» με τύπους που υπερασπιζόμενοι το μνημόνιο ξεπούλησαν την Χώρα, ας γνωρίζουν ότι θα είναι οι επόμενοι στην σειρά. Εννοείται πως από βουτυρόπαιδα, όπως ο Τσίπρας, δεν έχει κανένα φόβο το σύστημα. Κάποιοι «απείθαρχοι», όμως, που θα αντιδράσουν στην φιλομνημονιακή κατεύθυνση που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα επιχειρήσουν να κινηθούν εναντίον της επιχειρούμενης νέας συγκυβέρνησης με την ΝΔ θα δουν «ξαφνικά» να βγαίνει από την αφάνεια η υπόθεση της Marfin, θέματα τρομοκρατίας, όπως και η «απόπειρα ανατροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος» από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ ή οποιουδήποτε άλλου, ενδεχομένως, θα μπορούσε να αρνηθεί έμπρακτα και όχι θεωρητικά την μνημονιακή κατοχική συγκυβέρνηση. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση όχι απλώς έχει χάσει και το παραμικρό ίχνος εθνικής ευθιξίας και δρα ως συνειδητός συνεργάτης των διεθνών τοκογλύφων, αλλά έχει αφήσει την αριστερά πλέον πολύ πίσω σε θέματα εθνομηδενισμού και πολυπολιτισμικότητας. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το πώς θα εξυπηρετήσουν τον ξένο παράγοντα και πως θα διασφαλίσουν τα δικά τους στενά συντηρητικά συμφέροντα, εις βάρος πάντοτε της Πατρίδας και του Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: