Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Επανέρχεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο-Θα απαγορεύονται οι διανομές τροφίμων μόνο για Έλληνες




Αφού το μνημονιακό κράτος εκδίωξε παράνομα την Χρυσή Αυγή, κέρδισε επάξια όλη την πολυτέλεια για να επαναφέρει με άνεση τον εθνοκτόνο "αντιρατσιστικό" νόμο, ο οποίος θα είναι καθαρά ρατσιστικός εις βάρος του ελληνικού λαού, αφού θα απαγορεύει στον οποιονδήποτε να δίνει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες. Ο νόμος δηλαδή .....
ουσιαστικά θα ποινικοποιεί την αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων και θα απαγορεύει την ελευθερία επιλογής, στο που θα διαθέτει ο καθένας την βοήθειά του! Αυτές οι πρακτικές αποτελούν πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής λόγω του πολύπλευρου κοινωνικού έργου της.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νέος αντιρατσιστικός νόμος που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση προβλέπει βαριές ποινές. Συγκεκριμένα, θα αποκλείονται κομματικοί σχηματισμοί από κάθε κρατική επιχορήγηση, θα εξοβελίζονται βουλευτές από τη Βουλή και θα αφαιρείται το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσους υποθάλπουν το ρατσισμό. Επίσης, σκληρές θα είναι οι τιμωρίες και για όσους εμπλέκονται σε εκδηλώσεις μίσους, (έτσι αποκαλούνται από τον διεφθαρμένο Τύπο οι εκδηλώσεις ενός νομίμου πολιτικού κόμματος), όπως η διανομή τροφίμων επιλεκτικά μόνο σε Έλληνες.
Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο νομοσχέδιο είχε κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την μεγάλη "πατριωτική" παράταξη της ΝΔ να το επαναφέρει, για να ικανοποιήσει τον κυβερνητικό "συνεταίρο" του, το ΠΑΣΟΚ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι θα κυνηγηθεί ο φασισμός και ο ναζισμός. Δεν αναφέρεται όμως εάν θα κυνηγηθούν γενικώς όλοι οι φασισμοί, όπως ο κόκκινος φασισμός, ο αναρχοφασισμός ή μόνο συμπεριφορές συγκεκριμένου χώρου. Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι ο νόμος φωτογραφίζει την Χρυσή Αυγή και επιτρέπει, αν όχι καλλιεργεί, τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Άραγε ο αντιρατσιστικός νόμος θα απευθύνεται και σε όσους δεν αναγνωρίζουν τη Γενοκτονία των Ποντίων, την καταστροφή της Σμύρνης και προσβάλλουν την εθνική και την θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων ή θα τους αφήνει στο απυρόβλητο;
Οι προδότες του συστήματος θέλουν να αφήσουν τον ελληνικό λαό χωρίς ελπίδα για να τον υποτάξουν στις επιταγές των ξένων τοκογλύφων. Για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή δεν διστάζουν να καταδικάσουν έναν ολόκληρο λαό σε φτώχεια και πείνα, στερώντας του την μοναδική διέξοδο ανακούφισης του προβλήματος της επιβίωσης του. Η Χρυσή Αυγή όμως δεν λυγίζει! Δεν κάνει πίσω! Όσο και να πολεμήσουν τον Εθνικισμό, αυτός θα νικήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: