Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Κασιμάτης: Κουρέψτε ΣΥΡΙΖΑ την ΔΗΜ ΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Άβουλα πιόνια οι υποψήφιοι της ΝΔ.

Απροκάλυπτος ο Δήμαρχος Κασιμάτης, βάζει έναν απίθανο-ανεπάγγελτο-αεριτζή για  πρόεδρο για να δείξει την δυναμική του.



Διαβάσαμε από site www.paradimotika.gr www.dhmotikhkaramouza.blogspot.com για την ωμή παρέμβαση Κασιμάτη στις εσωκομματικές εκλογές κόμματος αντίθετου από  πολιτικές τις οποίες πρεσβεύει.
Εμείς θα το πάμε ακόμα πιο κάτω, ο λόγος απλός, να χτυπάει το ντέφι και η αρκούδα να χορεύει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατεβαίνουν απ’ ότι μαθαίνουμε και παλαιοί ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ στην υποψηφιότητα ΠΑΧΟΥ, φυσικά για να λένε άσπρο και να κάνουν μαύρο πίσω από την πλάτη μας .Ο ρόλος τους απλός, να διεισδύσουν στις κομματικές οργανώσεις και ως άλλα ταχυδρομικά περιστέρια να λένε τα μαντάτα στο αφεντικό τους και ανάλογα να χαράζει την στρατηγική του.
Ας μας θυμίσουν οι κύριοι βολεψάκηδες τι έγινε στο δημοψήφισμα; Άλλα υποστήριζε το κόμμα άλλα αυτοί έκαναν. Πάντα «MΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ», μην  χάσουν κανένα ευρώ και καμιά θεσούλα. Άλλωστε η ανιψιά στηρίχτηκε και σε δυνάμεις τις κεντροδεξιάς για να καταφέρει να γίνει βουλευτής και μάλιστα με πίεση από τον Δήμαρχο στους "γενίτσαρους". Έτσι λοιπόν και τώρα η υπογραφή για τον κάθε ένα από αυτούς είχε σημασία να δείξει την υποτελικότητα και την αφοσίωση προς το πρόσωπο του Δημάρχου, χωρίς ερωτήσεις.
Αυτήν την Νέα Δημοκρατία θέλουμε ;;;
Με ανθρώπους που τους έδιωξε το ίδιο τους το κόμμα (ΠΑΣΟΚ) ως ανίκανους;;;αυτοί που ήρθαν με αλεξίπτωτο,για να τους βάλουμε και προέδρους της ΔΗΜ.ΤΟ Κορυδαλλού;;;

Aς το σκεφτούμε σοβαρά γιατί εδώ που είμαστε ως χώρα το κάθε λάθος δύστυχος θα είναι μοιραίο.

.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: