Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η αλήθεια για το περιστατικό του δήθεν καυγά Μεϊμαράκη με συνεργάτη του Σαμαρά


Οι οπαδοί, στελέχη και βουλευτές του Αντώνη Σαμαρά (από την εποχή της ΠΟΛΑΝ) που ταυτόχρονα στήριξαν την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, έχοντας χάσει την ψυχραιμία τους (φτιάχνοντας τα χυδαία σποτάκια κατά Μεϊμαράκη), οδηγούνται σε ένα ακόμη ολίσθημα....Προσπαθούν να αποδομήσουν το ηγετικό προφίλ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με μόνο επιχείρημα το παρορμητικό του χαρακτήρα του. Και πως γίνεται αυτό; Εμφανίζοντάς τον ως μόνιμα οξύθυμο, μόνιμα να μιλάει με «Γαλλικά» και μόνιμα να είναι έτοιμος να εκραγεί…

Η μόνη έκρηξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ως Πρόεδρος της ΝΔ ήταν όταν ξεσκέπασε την παράγκα της Συγγρού και τις μεθοδεύσεις όλων εκείνων που είχε λάβει ως προίκα από τον Αντώνη Σαμαρά.

Πέραν τούτου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως Πρόεδρος της ΝΔ και εδικά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, έδωσε χώρο και χρόνο σε όλους, προσπάθησε να συνθέσει. Κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία...

Το πρόσφατο δήθεν περιστατικό με τον διορισμένο υπάλληλο της Βουλής από τον Σαμαρά, Νίκο Τσούτσια , εντάσσεται στο πλαίσιο των Σαμαρικών γραφικών, που επιδιώκουν κάθε συζήτηση του Μεϊμαράκη να την μεταφράζουν ως φραστικό» επεισόδιο.

Είναι οι ίδιοι που επιθυμούν τη ΝΔ προσκολλημένη στο 15% έτσι όπως την άφησε ο Αντώνης Σαμαράς μετά το δημοψήφισμα και όχι στο 28% έτσι όπως την έφτασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Είναι αυτοί που θέλουν τη ΝΔ ένα ακροδεξιό κόμμα που θα εκφράζεται εκτός Βουλής από τον Τζιτζικώστα και εντός Βουλής από τους Βορίδη-Σαμαρά.
Τάνια Πέλερη
www.tokentro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: