Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ανοικτή επιστολή στον πρόεδρο της Ν Δ κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη!!!

Αναρτήθηκε  Από  Δημοτική Καραμούζα
 
Πωλείται και η Ακρόπολη??

Μέσα στο γενικό ορυμαγδό ξεπουλήματος, οι "πατριώτες" του Συριζα ξεπουλάνε τα πάντα. Με την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ, παραχωρείται ο αρχαιολογικός και ιστορικός χώρος της Κυνόσουρας και η γύρω θαλάσσια περιοχή που έγινε η περίφημη ναυμαχία της Σαλαμίνας και έσωσε τον δυτικό πολιτισμό από τους βαρβάρους....
Ο χώρος χαρακτηρίσθηκε για πρώτη φορά αρχαιολογικός  το 1965 με το φεκ 37 Β' 1965. Από τότε συμπληρώθηκε και επεκτάθηκε η αρχαιολογική προστασία με τα φεκ 429 Β' 1966, 84 Β' 1969,  305 Β' 1982, 1324 Β' 2001 και 1459 Β' 2001.
Σήμερα προστατεύεται από τον ανώτατο βαθμό αρχαιολογικής προστασίας που διαθέτει και η Ακρόπολη (Αδόμητη ζώνη  Α΄ απόλυτης προστασίας).
Παρ' όλα αυτά και παρά τις οδηγίες της τρόικας να μην παραχωρούνται αρχαιολογικοί χώροι, οι σύγχρονοι βάρβαροι ξεπουλάνε τα πάντα. Με την κατάπτυστη Σύμβαση Παραχώρησης που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σε πολύ στενό κύκλο (!) με τον χαρακτηρισμό άκρως απόρρητη και εμπιστευτική(!) προσπαθούν να ξεπουλήσουν την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Δεν ορρωδούν προ ουδενός, δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο.
Ποίος  θα  τους  σταματήσει ??
 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

1 σχόλιο:

Salaminiaki Paremvoli είπε...

Νέο blog
paremvoli
paremvolixxx.blogspot.com