Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

O «μέντορας» Φλαμπουράρης, παρεούλα με τον Μελισσανίδη


Έτσι εξηγείται ο freddo cappuccino....

Εκθετος προσωπικά είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενώ πριν τις εκλογές αλλά και μετά, κατήγγειλε την διαπλοκή, πλέον έχει κάνει εκπτώσεις και στροφή και σε αυτό το θέμα....


Aυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού από την φωτογραφία, όπου ο προσωπικός του σύμβουλος και μέντορας του Αλέκος Φλαμπουράρης, κάθεται δίπλα- δίπλα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Την ίδια ώρα έντυπα που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Αυγή , έχουν ασκήσει στον επιχειρηματία δριμεία κριτική για τις επιχειρηματικές του δράσεις, τον είχαν κατηγορήσει με συνεχή ρεπορτάζ για σχέσεις με την κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ πέρυσι είχαν αναφερθεί και στην καταδίκη του επιχειρηματία, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ και αφορούσαν υπόθεση λαθρεμπορίας.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την Αυγή και τα όσα έγραφε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη:

"Την ώρα που οι πολίτες κινδυνεύουν με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων εντός 30 ημερών ακόμη και χωρίς δικαστική απόφαση σε ορισμένες περιπτώσεις και ενώ τα δημόσια έσοδα είναι «στο κόκκινο», εταιρείες - κολοσσοί, εισηγμένες σε Χρηματιστήριο, εξασφαλίζουν από την κυβέρνηση ρυθμίσεις με πολλές δόσεις. Μάλιστα αίσθηση προκαλεί ότι με συγκεκριμένες κυβερνητικές αποφάσεις καθίσταται δυνατόν να παρακάμπτονται τα κωλύματα νόμιμης συμμετοχής και συναλλαγής σε διαγωνισμούς όπως η διεκδίκηση επιχειρήσεων - φιλέτων του Δημοσίου, για παράδειγμα ο ΟΠΑΠ, που αποκαλείται «η κότα με τα χρυσά αυγά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: