Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ: «Ναι στο φόρο λίπους, αλλά να εξαιρεθούν λάδι και… βαζελίνη»
 
Υπέρ του νέου φόρου λίπους, του λεγόμενου fat tax, υπό… προϋποθέσεις τάσσεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό
λέει νέο στο νέο μέτρο αρκεί να εξαιρεθούν το ελαιόλαδο και βαζελίνη.....

«Επειδή κατά καιρούς διαβάζω διάφορα καθάρματα προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ – στην Αυγή τα λένε αυτά, της οποίας αρχισυντάκτης και διευθυντής ήταν μέχρι προ ολίγου ο κ.Φίλης, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι μάλλον υπέρβαρος – τον σχολιάζω πολύ μετριοπαθώς. Αυτοί γράφουν μεταξύ άλλων ότι εγώ, λέει, έχω σάκχαρο κλπ», ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ τους πληροφορώ για να σκάσουν ότι η χοληστερίνη μου είναι 120, δεν παίρνω κανενός είδος χαπάκια και το σάκχαρό μου είναι 9! Είμαι θηρίο στα 77 μου, έχω ενδείξεις εφήβου».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, o κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε, όμως, και στην κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «βόμβα στα θεμέλια της Βουλής». Όπως είπε «δεν σέβεται κανέναν, δεν σέβεται τίποτα, έχει παραβιάσει όλους τους κανονισμούς και όλους τους κανόνες». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «μεροληπτεί κτηνωδώς υπέρ του κόμματος που την ανέδειξε, ξεχνάει ότι και άλλοι την ψήφισαν και ασκεί ένα βασανιστικό, με σαδιστικό τρόπο, έλεγχο πάνω στις πράξεις και στα λεγόμενά τους».
Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την άποψη του ότι μια επιχείρηση απομείωσης της σημασίας της Βουλής, είναι βόμβα στα θεμέλια των θεσμών μας. Και χαρακτήρισε «τρομερά επικίνδυνη» την κυρία Κωνσταντοπούλου. Όπως υποστήριξε, «πρέπει να απομακρυνθεί το ταχύτερο δυνατό από την προεδρία της Βουλής».
«Εγώ ήμουν 32 χρόνια στη Βουλή και δεν θυμάμαι ο πρόεδρος της Βουλής να είπε ποτέ «καθίστε κάτω» στον αρχηγό κόμματος και να σχολιάζει κάθε ομιλητή. Έχει κάνεις την εντύπωση ότι υπάρχει η κυρία Κωνσταντοπούλου κι όλοι οι άλλοι. Δεν είναι έτσι η Βουλή», ανέφερε και εξέφρασε την απορία: «Η συνήθεια να προεδρεύει συνεχώς, τι είναι αυτό το πράγμα; Τα άλλα μέλη του προεδρείου δεν υπάρχουν;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: