Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Κοινή συνεδρίαση των Κ.Ε.Δ.Ε.-ΕΝ.Π.Ε. ζήτησε ο Γ. Πατούλης από τον Κ. Αγοραστό

 
Την κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της Κ.Ε.Δ.Ε. και της ΕΝ.Π.Ε. για την αναζήτηση λύσεων σε επείγοντα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και για τη σφυρηλάτηση της ενότητας μεταξύ των ....
δύο Βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προτείνει με επιστολή του ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε, Γιώργος Πατούλης, στον Πρόεδρο της ΕΝ.Π.Ε., Κωνσταντίνο Αγοραστό. 
«Προτείνω», τονίζει ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. στην επιστολή του, «τη σύγκληση των Διοικητικών μας Συμβουλίων σε κοινή συνεδρίαση προκειμένου να συζητήσουμε επείγοντα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, να αναζητήσουμε λύσεις και να συνθέσουμε τυχόν αντιθέσεις για το καλό της Αυτοδιοίκησης» και προσθέτει: 
«Υπενθυμίζω ότι πέραν των ζημιών που υπέστησαν οι υποδομές σε πολλές περιοχές της χώρας, για τις οποίες πρέπει να δρομολογήσουμε λύσεις, παραμένουν σε εκκρεμότητα θέματα όπως το νέο ΕΣΠΑ, το Επισιτιστικό Πρόγραμμα για την Καταπολέμηση της Φτώχειας κ.α., που απαιτούν συντονισμό των ενεργειών μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης.
Γνωρίζοντας τη θέση σου για την ανάγκη σφυρηλάτησης της ενότητας μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης, σε παρακαλώ, να ορίσεις τη συνάντηση αυτή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: