Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Με τον Δήμαρχο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά



Συνεχίζοντας τη σειρά των συναντήσεων με τους Δημάρχους των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, ώστε να διαμορφωθεί ένα πενταετές σχέδιο ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στην Π.Ε Πειραιά, ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Γαβρίλης είχε, σήμερα πρωί, συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργο Ιωακείμιδη....

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής σε θέματα κοινωνικής και περιβαλλοντικής πολιτικής και ολοκληρωμένων αστικών παρεμβάσεων.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη ενημέρωσε για τα έργα, που έχουν ενταχθεί σε διάφορα προγράμματα και την πορεία υλοποίησης τους και για όσα η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει, για το επόμενο διάστημα, και προτείνει καθώς και το βαθμό ωρίμανσης τους.
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε τη σημασία της συναντίληψης, στο πλαίσιο της ισότιμης σχέσης της Περιφέρειας με τους Δήμους, για την αποτελεσματικότητα των δράσεων και των παρεμβάσεων προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: