Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Εφικτή η ανατροπή εκτιμούν στο Μαξίμου



«Η συσπείρωση μέρα με τη μέρα θα αυξάνεται. Η ψαλίδα κλείνει, καθώς μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι την ώρα της κάλπης έχουμε δρόμο και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν πολλούς», τονίζουν από το Μέγαρο Μαξίμου...



Η ικανοποίηση περισσεύει τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου για την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην προεκλογική μάχη και η προσεκτική ανάγνωση των δημοσκοπήσεων κάνουν το πρωθυπουργικό επιτελείο να είναι πιο αισιόδοξο. Όλοι στην ομάδα του Αντώνη Σαμαρά στρέφουν την προσοχή τους στις τελευταίες δυο κρίσιμες εβδομάδες, όπου ο Πρωθυπουργός θα τα…«παίξει όλα για όλα».
Η περαιτέρω αύξηση της συσπείρωσης, η ενίσχυση του κομματικού φρονήματος της «γαλάζιας» κομματικής και κοινωνικής βάσης, ο επαναπατρισμός δεξιών ψηφοφόρων αλλά και η συστράτευση με τη ΝΔ κεντρώων μετριοπαθών ψηφοφόρων, είναι ο κεντρικός στόχος για τις τελευταίες ημέρες.
Στο Μαξίμου και τη Ρηγίλλης επενδύουν στη «μαζική ψυχολογία νίκης», μέσω των επόμενων ομιλιών στις οποίες θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός και ειδικά στις μεγάλες συγκεντρώσεις που ετοιμάζονται στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, αφού έχουν ως βασικό αξίωμα ότι η μάχη θα κριθεί κυριολεκτικά την ύστατη ώρα.
Σύμφωνα με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που ανήκουν στον πυρήνα της «γαλάζιας» εξουσίας, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή έως και 2,5%, αλλά αυτή, όπως επιμένουν, ανατρέπεται.
Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα έχουν κυρίαρχο στοιχείο την υπερπροβολή του Πρωθυπουργού, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στα τελευταία τηλεοπτικά σποτ, αφού θα προσωποποιείται ουσιαστικά το δίλημμα «Σαμαράς ή Τσίπρας».
Τα μηνύματα που μεταδίδουν βουλευτές, αλλά και ορισμένοι υπουργοί με καλό δίκτυο ενημέρωσης στις νομαρχιακές οργανώσεις ανά την επικράτεια, είναι θετικά, αλλά χρειάζεται ακόμα πολύ μεγάλη προσπάθεια.
Από εδώ και πέρα, αρχίζει πιο εντατικά η τακτική «πόρτα - πόρτα» που μέχρι στιγμής δεν είχε αποδώσει τα αναμενόμενα. Αυτό όμως που κάνει αισιόδοξους έμπειρους υπουργούς αφορά τα υψηλά ποσοστά που συγκεντρώνει ο νέος δικομματισμός στις δημοσκοπήσεις και θεωρούν ότι την ύστατη στιγμή θα υπάρξει στήριξη της ΝΔ.
«Η συσπείρωση μέρα με τη μέρα θα αυξάνεται. Η ψαλίδα κλείνει, καθώς μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι την ώρα της κάλπης έχουμε δρόμο και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν πολλούς», τονίζουν από το Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: