Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Μια δράση από απλούς βιοπαλαιστές της λαϊκής αγοράς

 
Τα δυο σωματεία εμπόρων και παραγωγών λαϊκών αγορών «Άγιος Γεράσιμος» και «Αγία Φωτεινή» με πρωτοβουλία των προέδρων τους κ.κ. Σελίμη Φιλίππου και Μπλατσούκα Φωτεινού σε συνεργασία με την Δήμαρχο Σαλαμίνας, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας κ. Μπινιάρη Ειρήνη και τις 4 Δημοτικές Κοινότητες, διοργανώνει δράση με δωρεάν διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.....
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14-12-2014 και ώρα 10:00 στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου μας. Η δράση θα επαναληφτεί σύντομα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
σε συνεργασία με την Δήμαρχο Σαλαμίνας, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας κ. Μπινιάρη Ειρήνη και τις 4 Δημοτικές Κοινότητες, διοργανώνει δράση με δωρεάν διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.....
_______________________

Αυτοί πού τά μοιράζουν δέν έχουν καμμία απολύτως σχέσει μέ Δήμο καί κοιν΄παντοπωλείο.
Καλέ ακούς τί λές καί γράφεις ή σού ξεφεύουν;; Ποιός θά τά μοιράσει;

τά δύο σωματεία έμπόρων;;;οί Πρόεδροι τους;;;;;;;; ή Δήμαρχος;;;;;;;ή Αντιδήναρχος;;;;;;οι 4 Προέδροι τών Κοινοτήτων;;;;;;Άποφασιστε???????ΒΓΑΛΤΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ????????????

ΠΟΙΟΙ;;;;ΠΟΤΕ;;;; ΠΟΥ;;;;;ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;;

10 Δεκεμβρίου 2014 - 10:51 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Η Δημητριάδου πού είναι τώρα;;;; ,έχει κρυφθεί;;;;;;;Άν ήταν ό Τσαβαρής θά τήν βάζανε νά τρέξει;;;; Όταν μοίραζε ό Τσαβαρης τρόφιμα του ΔΗΜΟΥ μέ χρήματα του ΔΗΜΟΥ.τήν πείραξε άν ήταν ΤΡΟΦΙΜΑ καί όχι ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ; Τότε κυρία Δημητριάδου ήταν προσωπικά δεδομένα;;; τώρα τί είναι;;;.Καί τό άποκορύφωμα ότι στήν όλη καταγγελία σου στόν Είσαγγελέα ήταν μάρτυρας ύπερασπισεως ΠΟΙΑ;;;;;;ή σημερινή ΔΗΜΑΡΧΟΣ τί έχεις νά πεις;;;;
καί δέν ξεχνάμε ,καί τόν κύριο Σοφρά,τόν κύριο τραυλό,καί πολλούς άλλους πού πάνω στό δικό σου πρόβλημα πού είχες μέ τόν Τσαβαρή σέ χρεισιμοποιούσαν γιά νά κάνουν τήν δουλειά τους.Τώρα θά τό καταλάβεις άλλά είναι άργά??? Ευτυχώς καί στάθηκες τυχερή καί σού άνακάλεσε,είδάλλως νά σέ έβλεπα ποιός θά ήταν κοντά σου.????ΓΙΑΤΊ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ;;;;;;; ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ;;;;;;;;;.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΑΓΝΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΥΦΤΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΙ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ......ΟΜΩΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ.ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ!!! ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ- ΚΑΤΩ ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΤ ΆΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Κ.Κ ΣΕΛΙΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΜΟΤΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΥΠΑΘΟΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.!!!!!!!!!!
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ,Κ,ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ) ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΑΚΥΡΗ????
ΔΙΟΤΙ ΠΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ;;;;;;) ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ;;;;;;; ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΤΟΣΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ??? ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ (ΣΤΑ ΞΕΝΑ ) ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ . (ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ) ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΓΩΝΙΑ)ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ,ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΕΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ,ΟΛΗ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ,ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ;;;;;;;;ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ;;ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ;;;;; ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο τ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ. ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΟΔΑ, ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ .ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΓΩΓΗ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝΕ ,ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;;; ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ; ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ??????. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ , ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ. ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΕΥ ΣΩΣΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ?? ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;;;; ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ,ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ!!.ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΣΕ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΕ..-Η ΑΓΝΩΣΤΕ--Η ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ.!!!!!.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ. !!!!!!.

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ