Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΟΙ ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται!!

Ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου και Αρχής
 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
 
Της Δημοτικής Συμβούλου και νεοεκλεγείσας Δημάρχου Σαλαμίνας
κας Ισιδώρας Νάννου, κατοίκου Σαλαμίνας, Μάνης 7.
 
ΠΡΟΣ
1)      Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Τσαβαρή Ιωάννη
2)      Πρώην Γ.Γραμματέα κα Ευαγγελία σύζ. Μ. Καραγιάννη
3)      Γραμματέα Γραφείου Δημάρχου κα Ευαγγελία Βογιατζάκη
4)      Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών
κ. Καπετανάκη Γρηγόριο.
                              -------------------------
     Έχοντας περιέλθει εις γνώση μου από επώνυμες καταγγελίες, ότι τις τελευταίες 2 ημέρες παρουσιάζεται μία άνευ προηγουμένου μεταφορά από το Δημαρχιακό Μέγαρο και συγκεκριμένα από την Γραμματεία του Γραφείου Δημάρχου προς άγνωστη κατεύθυνση υπό την εποπτεία της κας Καραγιάννη και της κας Βογιατζάκη, ογκωδών φακέλων (περιέχοντα έγγραφα) και διαφόρων αντικειμένων (ηλεκτρ/κές συσκευές, laptop κ.ά.), σας γνωστοποιώ - αν και οφείλετε να το γνωρίζετε - ότι η υπεξαίρεση αντικειμένων ή η υπεξαγωγή εγγράφων από την Γραμματεία του Γραφείου Δημάρχου και λοιπών Υπηρεσιών του Δήμου, συνιστά ποινικό αδίκημα κατ΄ αρθρ. 222,242,258,259 Π.Κ.
     Σας υπενθυμίζω δε ότι, μία από τις υποχρεώσεις του Δημάρχου, Αντιδημάρχου και λοιπών δημοτικών υπαλλήλων είναι να ενθαρρύνουν και να προωθούν κάθε μέτρο που προάγει τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους και λειτουργίας του Δήμου [αρθρ.61 ν.3852/2010].
     
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
και με τη ρητή επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων μου
 
ΣΑΣ ΚΑΛΩ, να επαναφέρετε πάραυτα στη θέση του ο,τιδήποτε μη άκρως προσωπικό αντικείμενο ως και υπηρεσιακό έγγραφο που έχει εξαχθεί παρανόμως από το Δημαρχιακό Μέγαρο.
Σαλαμίνα, 14 Αυγούστου 2014
Η εξωδίκως δηλούσα
Ισιδώρα Νάννου
Νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Σαλαμίνας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συναυλία έκανε το Κοινωνικό Ιατρείο; Με ποια δικαιολογία; Να μαζέψει ευρώπουλα μπας και τα χρειαστεί ο λαός. Και την τρελή κονόμα ποιος την διαχειρίζεται; Ξέρει να μας πει κανείς; Κάθε λαμόγιο στο νησί μας πλουτίζει... Τι να πεις. Αφού δεν υπάρχει κανείς να τους ελέγξει...