Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Στη Σαλαμίνα η οικογένεια είναι ιερή, κύριε Τσαβαρή.



Ο δήμαρχος κύριος Τσαβαρής  προκειμένου να διασωθεί από την διαφαινόμενη εκλογική συντριβή του, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ρίχνοντας στο παιχνίδι και τα τελευταία του χαρτιά  που είναι η συκοφαντία και ο βρώμικος πόλεμος  Ένας βρώμικος πόλεμος που στοχεύει στη σπίλωση τόσο εμού όσο και της οικογένειας μου....
Η χθεσινή του Πασχαλινή ανακοίνωση –βόθρος του κ.Τσαβαρή μόνο εμετό προκαλεί.       Συνιστά δε καθαρή συκοφαντική δυσφήμηση και θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της  δικαιοσύνης.
Είναι κατάντια για ένα δήμαρχο να σκυλεύει και να αναπαράγει τις κακοήθειες και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ενός υποψ. Δημοτικού Συμβούλου που αναγκάστηκα να τον αποπέμψω από τον συνδυασμό μου, για τους λόγους  που αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση μου, και τους οποίους ο κ.Τσαβαρής πολύ καλά γνωρίζει.
Εγώ δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Στη πολιτική του πεζοδρομίου, ως άνθρωπος και ως γυναίκα, δεν δέχομαι να πάρω μέρος. Τον πληροφορώ ότι τέτοια λιβελογραφήματα δεν με πτοούν καθόλου και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος στις 18 Μαϊου.                                Η αντιπολιτευτική μου δράση και ο έλεγχος που άσκησα και ασκώ σε όλα τα κακώς κείμενα της διοίκησης Τσαβαρή τώρα και 3 χρόνια, φαίνεται ότι τον έχουν πολύ ενοχλήσει και τον έχουν φέρει σε κατάσταση απελπισίας και πανικού.
Ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στη πολιτική αντιπαράθεση θα υπήρχε ανθυποψήφιος δήμαρχος που θα έφθανε στο σημείο να θίξει και να σπιλώσει με αυτό τον ανοίκειο και απαράδεκτο τρόπο μέλη της οικογένειας μου τα οποία καμία αφορμή δεν έδωσαν για να τύχουν αυτής της κακοήθειας εκ μέρους του κ.Τσαβαρή.                           Αυτός είναι τυχοδιωκτισμός, είναι πολιτική ανανδρεία, είναι ανηθικότητα.
Με την ίδια ευκολία με την οποία πιάνει στο στόμα του τον σύζυγό μου είμαι σίγουρη ότι μέσα στον πανικό του θα φτάσει στο σημείο να κατηγορήσει και τα ίδια μου τα παιδιά. Έχετε λοιπόν την ευκαιρία κύριε Τσαβαρή να βγάλετε ακόμα τρεις κατάπτυστες ανακοινώσεις για τα παιδιά μου και άλλη μία για τη μάνα μου.                                                                                                                                    Όπως είναι γνωστό σε όλη την Σαλαμίνα, σύσσωμη η οικογένεια μου και όχι μόνο, στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μου και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό, πράγμα που όπως φαίνεται ενοχλεί.                                                                                                                               Ζητώ συγνώμη από τον κύριο Τσαβαρή που εγώ δεν έχω διαλυμένη οικογένεια.
Η παράταξή μας ενωμένη σαν μια γροθιά, συνεχίζει σταθερά και αταλάντευτα την πορεία για την αναγέννηση της Σαλαμίνας, αδιαφορώντας και αγνοώντας τους λασπολόγους και τους κοινούς συκοφάντες.                   
Βαδίζουμε προς τη νίκη με καθαρά χέρια, καθαρούς ανθρώπους και καθαρή συνείδηση.
                                                                                                          Σαλαμίνα 22/4/2014
                                                                                                                Ρούλα Νάννου
Υποψ.Δήμαρχος Σαλαμίνας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ,,,,,,,,,,,,,,ΝΑΝΝΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.
ΒΑΛΕ ΤΟΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΤΟ ΛΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ .ΠΟΥ; ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ,ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

Εποχή Μαυρογιαλούρου στην πολιτική ζωή της Σαλαμίνας με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο κ.Τσαβαρή SALAMINA 24 & SALAMINA TODAY

(Η αναδημοσίευση γίνεται από τον ιστότοπο zougla.gr και συγκεκριμένα από την στήλη που φιλοξενεί τις γνώμες των αναγνωστών. Για τον λόγο αυτόν κρίνεται ελεύθερα από όλους μας).

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΠΑΡΤΟΥΖΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 800 ΕΥΡΩ ΕΧΕΤΑΙ ΑΛΩΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΩς ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΔΩ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.
Απάντηση
Ανώνυμος5/5/14 21:59

Κ. ΚΑΠΕΤΝ-ΑΚΗ ΑΛΒΑΝΟΚΡΗΤΙΚΕ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ,
Η ΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ)
Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΟΣΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ
ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΝΑ ΚΛΗΣΕΙΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ
ΘΑΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΕΛΕΤΑ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΛΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ

ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝΕ ΠΑΤΗΣΕΙΣ
ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ.

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΗΜΑΤΗΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κ. Νάννου;
Γιατί κα. Νάννου, ακόμη και σαν υποψήφια, χωρίζετε τους πολίτες της Σαλαμίνας σε δικούς μας και σε άλλους;
Γιατί κα. Νάννου, ακόμα και το πιο υγιές κομμάτι της νεολαίας μας το χωρίζετε σε δικούς μας και σε άλλους;
Έτσι κα. Νάννου, οραματιζόσαστε να διοικήσετε αν στην απίθανη περίπτωση ο λαός της Σαλαμίνας έκανε το λάθος να ψηφίσει εσάς και την παρέα σας στο Δήμο Σαλαμίνας; Χωρίζοντας τους πολίτες του νησιού σε δικούς μας και στους άλλους;
Πρόσφατα κα. Νάννου σε εκδήλωση που πραγματοποιήσατε σε μαγαζί της Κακή – Βίγλας, βραβεύσατε την ομάδα ποδοσφαίρου του Αίαντα για την άνοδό της από τη Β΄ Πειραιά στην Α’ Πειραιά.
Γνωρίζετε κα. Νάννου ότι στην ίδια κατηγορία στον άλλο όμιλο στέφθηκε πρωταθλήτρια (και όχι δεύτερη) μια άλλη ομάδα του νησιού μας;
Οι Σαλαμινομάχοι κα. Νάννου σαν πρωταθλητές στην κατηγορία τους της Β Πειραιά κατέκτησαν την άνοδό τους στην Α’ Πειραιά (δηλαδή στην ίδια κατηγορία με τον Αία).
Γιατί κα. Νάννου, δεν βραβεύσατε και τους Σαλαμινομάχους; Τι λένε οι υποψήφιοι σύμβουλοί σας από το Αμπελάκι;
Ακόμα κάτι πολύ σημαντικό μιας και είστε λάτρεις των βραβεύσεων κα. Νάννου.
Πρόσφατα θα σας θυμίσουμε, ένα λαμπρό παιδί της Σαλαμίνας – ένας παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής που τιμάει την Ελλάδα και τη Σαλαμίνα μας, ο Λευτέρης ο Κόνσολας έφερε ακόμη ένα χρυσό μετάλιο στην πατρίδα μας από τους αγώνες στο Σίδνευ. Καταλαβαίνετε κα. Νάννου τι σας λέμε; Ο Κόνσολας κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Σίδνευ!
Γιατί κα. Νάννου, δεν του δώσατε ούτε μια ανθοδέσμη; Δεν άξιζε ο Κόνσολας να κάνετε ένα πανηγυράκι σαν αυτό που κάνατε για τον Αία;
Καλά δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτή την παρεούλα που μες στην τρελή χαρά πιστεύουν όλοι ότι θα γίνουν αντιδήμαρχοι, να σας πούνε τι κουταμάρες κάνετε;
Δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους υποτιθέμενους πεπειραμένους συμβούλους σας να σας πει ότι δεν μπορεί κα. Νάννου να χωρίζετε τους πολίτες της Σαλαμίνας σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας;
Η ασχετοσύνη σας και η εμπάθεια σας είναι επικίνδυνη για το νησί κα. Νάννου.
Καληνύχτα σας!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ
ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΠΕΤΗ
ΨΟΦΙΜΗ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ;
Η ΧΡΗΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ;

ΠΙΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΤΕ
ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ
ΜΗΠΩΣ ΡΕΖΗΛΕΥΤΗΤΕ

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ;
ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ
ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ;

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ Η ΑΙΤΙΑ
ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΑ

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΗΜΑΤΗΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΘΗΜΑ ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΛΥΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΜ ΠΩΣ;
ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ
ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΥΧΡΕΑ ΕΙΠΕΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ,
ΕΝΩ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΚΥΧΡΕΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ.
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΥΧΡΕΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ.; ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ,ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ
ΤΟΝ ΙΔΙΟ ,ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ
ΤΗ ΡΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ. ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ, ΤΟΝ ΛΕΝΗ,ΤΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟ Κ.Λ.Π
ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΘΕΛΕΙΣ.

16/5/14 18:17

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ,ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ. ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ,ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙΑ,ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ