Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ Δωρεάν περίθαλψη για κάθε λαθρομετανάστη!



Δωρεάν υγεία για κάθε λαθρομετανάστη ζήτησαν οι διαδηλωτές στο Αγία Όλγα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που δημιούργησαν εχθές μέρος εργαζομένων στο νοσοκομείο εναντίον του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη....

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα για δωρεάν νοσηλεία κάθε μετανάστη περί το 1,5 εκατομμύριο δηλαδή. Μόνο από το 2006 έχουν εισέλθει (εισβάλλει ηια την ακρίβεια) μόνο…  817.923 λαθρομετανάστες.
Το 2009 ο τότε υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος είχε μιλήσει από τη βουλή για το θέμα, απατώντας τότε σε επίκαιρη ερώτηση του τότε βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη.
Ο Α. Λοβέρδος είχε τονίσει πως το κόστος της δωρεάν περίθαλψης μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα μας ξεπερνά τα 150 εκατ. € το χρόνο. «Ενδεχομένως», είχε πει  ο πρώην υπουργός, «το ποσό αυτό να αποτελεί μέρος του ελλείμματος των 400 εκατ. ευρώ που έχει προκύψει και δεν μπορεί να διαπιστωθεί από πού προέρχεται».
Μάλιστα ο ίδιος είχε επισημάνει πως « η πρόβλεψη για το 2010 είναι πως οι δαπάνες των νοσοκομείων θα φτάσουν τα 2,6 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 400 εκατ. είναι αγνώστου προελεύσεως».
Τώρα κάποιοι δημιουργούν επεισόδια ζητώντας δωρεάν περίθαλψη για όλους τους λαθρομετανάστες τη στιγμή που ο Έλληνας πεθαίνει στους διαδρόμους και τα ράντζα.
Να σημειωθεί πως το σωματείο των εργαζομένων είχε ξεκαθαρίσει  ότι οι ίδιοι δεν συμμετείχαν στις αντιδράσεις καθώς είχαν αποφασίσει να απέχουν από την εκδήλωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία του υπουργού






Δεν υπάρχουν σχόλια: