Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ Τελείωσε η ανοχή στην τρόϊκα - Τους παίρνουν με τα κέρματα οι πολίτες

 
 
Η ανοχή του ελληνικού λαού προς την τρόικα όπως φαίνεται μετά την ρίψη κερμάτων στον Π.Τόμσεν, αλλά και την φυγάδευσή της από την πίσω πόρτα του υπουργείου Οικονομικών, έλαβε επιτέλους τέλος.
 
Από την πόρτα μπήκαν, από το υπόγειο βγήκαν οι τροϊκανοί Π.Τόμσεν και Μ.Μορς, όταν καθαρίστριες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, δηλαδή απολύθηκαν, προσπάθησαν να λιντσάρουν την ομάδα των τροϊκανών....
 
Ενώ το πρωϊ ένας πολίτης που βρισκόταν στο σημείο εισόδου της τρόικα στο υπουργείο, πέταξε τα κέρματα που είχε στην τσέπη του εναντίον του Πολ Τόμσεν, για να του δείξει ότι "Μόνο αυτά μου έχετε αφήσει για να ζήσω".
 
Για αρχή αυτά μπορεί να φαίνονται συμβολικά, αλλά είναι οι πρώτες ελπιδοφόρες αντιδράσεις του απλού λαού, ο οποίος συνειδητοποεί ότι αυτός θα προστατέψει τον εαυτό του, και όχι η κυβέρνηση από τα διεθνή αρπαχτικά.
 
Η τρόϊκα έπαιξε το τελευταίο της χαρτί με την σύληψη της ηγεσίας του Λαϊκού Συνδέσμου, σε μια αδιέξοδη πολιτικά προσπάθεια να πείσει τον ελληνικό λαό ότι δεν θα έχει άλλη σωτηρία πλην να σκύψει και να υπακούσει στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.
 
Όμως απέτυχαν να προσανατολίσουν τον κόσμο στα "πρόθυμα" για αυτους κόμματα, ήδη πριν την δολοφονία των δύο παιδιών ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέγραφε υψηλά ποσοστά, και κανείς από το συνασπισμό των "προθύμων" (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) δεν επιθυμεί να δει που είναι τα ποσοστά του μετά την δολοφονία.
 
Ο Έλληνας πρέπει να κάνει την διαβίωση της τρόϊκα στην Ελλάδα αφόρητη! Με μερικά μικρογεγονότα και η τρόικα έφυγε σήμερα κυνηγημένη κυριολεκτικα! Όσο ο Έλληνας πολίτης τους επιτρέπει να έρχονται στην χώρα άνετοι και ωραίοι, χωρίς να συναντούν την παραμικρή δυσφορία, και να τους υποδέχονται δημοσιογράφοι των καθεστωτικών, νεοταξίτικων ΜΜΕ, σαν θεούς...των Ίνκα το μαρτύριό του δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ, και αυτοί οι Διεθνείς τύποι θα τον χτυπάνε συνεχώς μέχρι να του πάρουν το σπίτι, και να τον οδηγήσουν μαζί με τα παιδιά του στον δρόμο.
 
Πρέπει από τούδε και στο εξής, η τρόικα να γνωρίζει ότι το "πάρτι" τελείωσε και να καταστεί ο βίος της στην Ελλάδα-χωρίς βιαιότητες-μη λειτουργικός. Να μην τους διευκολύνει κανείς Έλληνας. Να μην τους δίνει ούτε τυρόπιτα, να μην τους σερβίρει καφέ, να μην τους βάζει βενζίνη, να τους περιμένουν από την ώρα που θα πατάνε στο αεροδρόμιο, και να τους ακολουθάνε όπου πηγαίνουν, και να τους κάνουν τον βίο "δύσκολο" (χωρίς βιαιότητες επαναλαμβάνουμε), μέχρι τη στιγμή που θα ξεκουμπιστούν από την χώρα.
 
Τους πληρώνουμε με δικά μας χρήματα να έχουν ισχυρή αστυνομική προστασία.Την ίδια ώρα σε νόμιμο εκλεγμένο κόμμα είχαν αποσύρει την αστυνομική προστασία από τους βουλευτές του και τα γραφεία του με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα. Αυτή η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει.
 
Προ ημερών όλη η Αθήνα είχε ξεσηκωθεί με το πάρτι του εκπροσώπου του ΔΝΤ Μπόμπ Τράα στο σπίτι του (που εμείς του δώσαμε και πληρώνουμε) στην σικάτη Φιλοθέη, Οι γείτονες δεν έκλεισαν μάτι όλο το βράδυ! Μεταξύ των καλεσμένων του πάρτυ και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας...Όλα αυτά την ώρα που η Ελλάδα ζούσε με την ένδεια και την κοινωνική πόλωση στην οποία την οδήγησαν οι νεοταξίτικες κυβερνήσεις.
 
Μάλιστα τότε είχαν φωνάξει οι γείτονες την αστυνομία για διατάρραξη κοινής ησυχίας και η αστυνομία δεν πήγε, φοβούμενη την τρόικα.
 
Σας φαίνεται ότι αυτό μπορεί να αλλάξει, εάν δεν έχουν αντιμετώπιση όπως η σημερινή και ακόμα πιο σκληρη; Και όσοι ανησυχούν για την χρηματοδότηση, να μην ανησυχούν καθόλου,έχουμε πληρώσει, τρεις φορές τα δάνειά τους, άλλοι δεν έχουν πληρώσει τις αποζημιώσεις τους και κάνουν πως δεν θυμούνται.
 
Κάντε τους τη ζωή δύσκολη με όποιο μη βίαιο τρόπο, και θα αναγκαστούν να βρουν αυτοί τις λύσεις, μεταφέρετε τα προβλήματα που σας φόρτωσαν στην δική τους "πλάτη", αρνηθείτε την ύπαρξή τους, κάντε τους να φύγουν, πάρτε τους με τα...κέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: