Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Καταγγελία αναγνώστη για την δολοφονία στο Ηράκλειο: “Γράμμα στον Δένδια”



«Προτού καταλάβεις και εσύ ότι η παραίτησή σου είναι μονόδρομος, θα σε συμβούλευα να κάνεις μία αναδρομή στο πολύ πρόσφατο παρελθόν σου…
αν δεν μπορείς, θα σου το θυμίσω εγώ, και πρώτα από όλα ότι… έχεις πολιτικές και ποινικές ευθύνες, ήσουν εσύ που με απύθμενο πολιτικό μίσος και ανεξήγητη εμπάθεια αφαίρεσες την αστυνομική προστασία από Βουλευτές που απειλούνταν και μάλιστα τα γραφεία τους είχαν πέσει θύμα πάμπολλων βομβιστικών ενεργειών.

Τους απαγόρευσες να φέρουν όπλο για ατομική τους προστασία την στιγμή που Βουλευτές άλλων κομμάτων είχαν και όπλο και αστυνομική προστασία χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Αγνόησες επιδεικτικά τις εισηγήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ που λέγαν για στοχοποιημένο κόμμα και στοχοποιημένους Βουλευτές.
Ξεκίνησες ένα κυνήγι μαγισσών εδώ και ένα μήνα μέσα και έξω από την ΕΛΑΣ με συνέπεια να ξεκινήσει ένα Πογκρόμ εναντίων έντιμων αστυνομικών μόνο και μόνο για να εγκαθιδρύσεις το δικό σου κομματικό κράτος στο σώμα. ”Έβαλες” την αντιτρομοκρατική υπηρεσία να ψάχνει φανταστικά οπλοστάσια την στιγμή που οι τρομοκράτες έκαναν πάρτυ… με τελευταία θύματα τα 3 νέα παιδιά στο Ν.Ηράκλειο. Τον τελευταίο καιρό χάνεις όλο και πιο συχνά την ψυχραιμία σου, αντιδράς σπασμωδικά παντού βλέπεις ”Χρυσαυγίτες” και επίορκους Αστυνομικούς.
Οι ”κινήσεις” σου δείχνουν ότι είσαι τουλάχιστον «λίγος» αν όχι επικίνδυνος για να προΐστασαι ενός τόσο σημαντικού τομέα… του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ.Η περίοδος ανοχής για τα έργα και της ημέρες σου έληξε… ο πολιτικός σου Πάτρωνας κ.Σαμαράς φέρει τεράστια ευθύνη για το ότι τόσο καιρό σε άφησε να δρας ανεξέλεγκτα. Έστω και αργά, θα σε συμβούλευα όπως και κάθε σώφρων πολίτης άμεσα ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ! αναλαμβάνοντας τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: