Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Περιύβριση νεκρών από τον αρχιραββίνο Θεσσαλονίκης: “Εξολοθρεύτηκαν δύο βρωμεροί Χρυσαυγίτες!”

  
«Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου του 2013, εξολοθρεύτηκαν στο Νέο Ηράκλειο δύο Χρυσαυγίτες… Αμέσως η Χρυσή Αυγή χίμηξε για να το παίξει θύμα επάνω στο αίμα των εξοντωμένων μελών της… Αν η Χρυσή Αυγή θέλει να ψάξει κάποιον θύτη, είναι ο ίδιος της ο εαυτός…
Η Χρυσή Αυγή είναι μία ναζιστική, χιτλερική οργάνωση που θέλει να πνίξει την Ελλάδα στο Αίμα… Μήπως αυτοί οι εξοντωμένοι Χρυσαυγίτες δεν ήτανε Ναζιστές; Δεν ήτανε Χιτλερικοί; Δεν ήτανε βρωμεροί Αντισημίτες; Μόνο και μόνο τα πρόσωπά τους και οι φάτσες τους δείχνουν πόσο βαμμένοι Ναζιστές ήταν!... Άλλωστε, κι η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη μίλησε για προβοκατόρικη επίθεση… Ας μην ξεχνάμε τι έγινε τότε στο Ράϊχσταγκ, στην Γερμανία της Βαϊμάρης… Όπου οι ίδιοι οι Ναζί έκαψαν το Γερμανικό Κοινοβούλιο και έριξαν τις ευθύνες στους κομμουνιστές, για να πάρουν μετά τον κόσμο με το μέρος τους. Ποιος μας λέει ότι και αυτή η επίθεση εναντίον των Χρυσαυγιτών δεν ήταν μία προβοκατόρικη επίθεση στυλ Ράϊχσταγκ;»!
Τα παραπάνω αποτελούν αποσπάσματα από τα όσα είπε ο πρώην αρχιραββίνος Θεσσαλονίκης και νυν μόνιμος κάτοικος Ισραήλ Ραββίνος Μορντοχάϊ Φριζής στο κανάλι του στο You Tube.
Προσέξτε φρασεολογία ενός τύπου, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι και θρησκευόμενος: «Εξολοθρεύτηκαν», «εξοντωμένων μελών της», «εξοντωμένοι Χρυσαυγίτες», «βρωμεροί αντισημίτες». Είναι φανερό ότι ο εβραίος αυτός βγάζει μίσος και ικανοποίηση για τα αδικοχαμένα μας αδέρφια με τέτοιες άθλιες εκφράσεις, οι οποίες δεν παραπέμπουν σε άνανδρες δολοφονίες αλλά σε έμμεση απόδοση «δικαιοσύνης». Φυσικά, δεν παραλείπει να ρίξει και την σχετική προβοκατορολογία, ότι δήθεν θα μπορούσαμε να το έχουμε διαπράξει Εμείς οι ίδιοι… Είναι αξιοσημείωτο ότι ο θλιβερός αυτός ραββίνος, μεγάλωσε στην Ελλάδα (είναι της «ημετέρας παιδείας»…), αλλά διατήρησε στο έπακρο την εβραϊκή του ταυτότητα και καλά έκανε (Κάποιοι υποστηρίζουν ότι συμμετείχε και στο πάνελ μιας παλαιότερης τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1 το 1995, το «Τέλος εποχής» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, με θέμα σ΄εκείνη την εκπομπή τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό). Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι ουσιαστικά να χαιρετίζει τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας, με αυτές τις ανεπίτρεπτες εκφράσεις, υπάρχει τεράστια διαφορά. Και όμως, αυτό το παραλήρημα μίσους και απέχθειας απέναντι σε συνανθρώπους μας δεν απασχόλησε τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Κανένα δεν χαρακτήρισε τις εμετικές αυτές δηλώσεις ως καραμπινάτη επιδοκιμασία των εν ψυχρώ δολοφονιών. Κανένα δεν ζήτησε την δίωξή του ή την απαγόρευση δηλώσεων τέτοιου περιεχομένου.
Εννοείται πως δεν επιθυμούμε κανενός είδους διάλογο με έναν τέτοιο υμνητή (έστω και εμμέσως) δολοφονιών. Με έναν φουκαρά που από την χρόνια παρουσία του στην Πατρίδα μας φαίνεται ότι δεν πήρε τίποτα θετικό μαζί του φεύγοντας για το Ισραήλ. Τα αποτρόπαια λόγια του, όμως, είναι ενδεικτικά μιας νοοτροπίας που έχουν τύποι σαν κι αυτόν. Το πώς αντιλαμβάνονται, δηλαδή, την αξία της ανθρώπινης ζωής. Τα ίδια του τα λόγια προδίδουν τις πραγματικές του προθέσεις.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: