Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ» ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


  
Τη Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, ανήμερα των Ταξιαρχών, γιόρτασε η Πόλη μαζί με τον πολιούχο της και το νέο Δημαρχείο. Έργο σημαντικό, διότι είναι το σπίτι των δημοτών του Κορυδαλλού και επιπλέον, εξοικονομούνται από ενοίκια περίπου 300.000 ετησίως....
Στο σημείο αυτό θέλουμε, ως υπεύθυνη παράταξη αντιπολίτευσης, να αναγνωρίσουμε τη συμβολή του Δημάρχου Κορυδαλλού, κ. Σταύρου Κασιμάτη και της δημοτικής αρχής για την ολοκλήρωση του έργου του νέου Δημαρχείου. Όμως, δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις, όπως φυσικά και η δική μας παράταξη, έχουν στηρίξει το έργο αυτό.
Θα ήταν μεγάλη αδικία να ξεχάσουμε τον πρωτοπόρο για την κατασκευή του νέου Δημαρχείου, και από τον οποίο ξεκίνησε αυτό το έργο και εννοούμε τον πρώην Δήμαρχο επί 12ετίας Κορυδαλλού και νυν Αντιπεριφερειάρχη τομέα Πειραιά κ. Στέφανου Χρήστου.
Με την ευκαιρία των εγκαινίων προσφέραμε και η δική μας παράταξη -στο χώρο που μας έχει παραχωρηθεί από τη δημοτική αρχή, λόγω Καλλικράτη, δίπλα από το κτίριο του νέου Δημαρχείου στο παραδοσιακό πρώην «φρουραρχείο ασύλου ανηλίκων» και τώρα «σπίτι της αντιπολίτευσης»- ένα γλυκό και παγωτό. Ήταν προσφορά μας, για τον κόσμο που ήρθε, συμμετέχοντας και εμείς στην γιορτή της Πόλης μας.
Είχαμε τη τιμή και τη χαρά να υποδεχτούμε πλήθος κόσμου και φυσικά όλα τα στελέχη της αυτοδιοίκησης του κεντροδεξιού χώρου, όπου ανήκει και παράταξη μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την επίσκεψή τους στα γραφεία μας κατ’ αρχής το Γ. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής,  Δημήτρη Καλογερόπουλο, τους Δημάρχους Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο - Κηφισίας και Γ. Γραμματέα Π.Ε.Δ.Α., Νίκο Χιωτάκη - Π. Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη – Περάματος, Παντελή Ζουμπούλη – Περιστέρι, Ανδρέα Παχατουρίδη. Επίσης τους αναπληρωτές Δημάρχους και αντιδημάρχους Πειραιά, Τάσο Κάρλε και Περάματος, Γιώτα Βοΐδονικόλα. Επίσης, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πειραιά, Γιάννη Ξυπολιά και τους αντιδημάρχους Πειραιά, Κυριάκο Μανωλάκο και Νίκαιας-Ρέντη, Δημοσθένη Σταματάτο και Κερατσινίου–Δραπετσώνα, Πέτρο Καψοκόλη. Τον πρώην Δήμαρχο Κερατσινίου, Φώτη Μελά. Την επικεφαλή συνδυασμού αντιπολίτευσης  και υποψήφια Δήμαρχου Σαλαμίνας, Ρούλα Νάννου μαζί με τους πρώην αντιδημάρχους Σαλαμίνας , Ειρήνη Μπινιάρη και Γιάννη Λένη. Τους δημοτικούς συμβούλους Νίκαιας-Ρέντη, Νίκο Άννινο, Νίκο Μονέο και Κώστα Μαραγκάκη. Τους δημοτικούς συμβούλους Κορυδαλλού, Νίκο Νικολεουσάκου και Πειραιά, Ζωή Ρούσσου. Τους συγγενείς του επικεφαλή  συνδυασμού αντιπολίτευσης και δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, Χρήστο Βουγιουκλάκη μαζί με τους αδερφούς του Τάκη (πρώην δημοτικό σύμβουλο Νίκαιας), Δημήτρη εκπρόσωπο στο επιμελητήριο Πειραιά και Βαγγέλη. Επίσης ο πρώην διοικητή Ι.Κ.Α. Νίκαιας-Κορυδαλλού, Κώστα Νικητόπουλο και τους πρώην αντιδήμαρχους Κορυδαλλού, Πάνο Μποτοτσίδη, Πάνο Αντωνόπουλο και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Κορυδαλλού, Βαγγέλη Ψαρρό. Μας επισκέφτηκε η Πρόεδρος Ν.Ο.Δ.Ε. Ν.Δ. Β΄ Πειραιά και πρώην δημοτική σύμβουλος Νίκαιας, Τζένη Γεωργατζέλη, το μέλος της συντονιστικής ΑΝ.ΕΛ. Β΄ Πειραιά και στέλεχος της δημοτικής μας παράταξης, Βαρκιανού-Γεωργίου Νίκη κι ο πρώην Πρόεδρος και νυν μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΛΑ.Ο.Σ., Χρήστος Κασιμάτης, ο περιφερειάρχης Ν.Δ., Νίκος Ντούβας. Ακόμα ήταν μαζί μας ο πρώην αντιδήμαρχος Κερατσινίου και νυν συνεργάτης Δημάρχου Περάματος, Ντίνος Γουρουντής. Στο τέλος μας τίμησε με την παρουσία του ο φίλος μας αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, Μιχάλης Ευθυμιάδης. Ήταν επίσης ο φίλος μας γιατρός Πρόεδρος των Μανιατών Περάματος, Μίμης Θεοδωρουλέας μαζί με το διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών Περάματος, Ηλία Οικονομάκη. Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας πωλητών λαϊκών αγορών και Πρόεδρος της 6ης λαϊκής Αθηνών, Γιάννης Δημητρίου μαζί με Νίκο Βατράνη, Θεόδωρο Γιαννούλη και Γιάννη Χαλβατζόγλου, Πρόεδρο-Γραμματέα και τους Ταμίες της Α΄ λαϊκής αγοράς Πειραιά αντίστοιχα. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. από τον τοπικό τύπο, ‘Ανταποκριτής του Πειραιά’ Γιώργο Ρουφηχτό, ‘Φωνή των Πειραιωτών’ Μάκης Νικολάου, από το διαδύκτιο τον Φωτεινό Μπλατσούκα και από τα ‘Δυτικά Προάστια’ τον Αντώνη Δεονά.
 
Πέρασαν κομματικά στελέχη από ολόκληρη τη κεντροδεξιά, καθώς επίσης και πάρα πολλοί φίλοι μας από όλους τους πολιτικούς χώρους και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την παρουσία τους, αναγνωρίζοντας τη πολιτική παρουσία της δημοτικής μας παράταξης μας με επικεφαλής το Βασίλη Βουγιουκλάκη, από το 2010 μέχρι σήμερα.
Μας δίνουν δύναμη να προχωρήσουμε για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 και με τη συμμετοχή τους στηρίζουν υποψήφιο Δήμαρχο το δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού μας και αιρετό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) Γιάννη Διάκο.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Με εκτίμηση
Για τη Δημοτική Παράταξη
«Κορυδαλλός-Πρώτη-Πόλη»
Ο Επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι:
Βασίλης Βουγιουκλάκης
Γιάννης Διάκος, Σπύρος Αγιοβλασίτης, Χριστίνα Νικητοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: