Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Νέα επιδείνωση του καιρού και από τα δυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες



Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας με τα φαινόμενα να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση...

στη Δυτική Ελλάδα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά από τη Στερεά και βορειότερα, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 7 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 15 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 18 στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη να είναι 2 με 4 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν σε σχεδόν μέτριους έως μέτριους.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: