Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Άγρια δολοφονία στην Ομόνοια: Ζητούσε τα δεδουλευμένα και τον σκότωσε

  Συγγενής 28χρονου: Ηθελαν να σκοτώσουν το παιδί μου - Τον γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου - Συνελήφθη ο δολοφόνος και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου

Με τη ζωή του πλήρωσε ο 28χρονος Τάσος Ντούπης από την Πηνεία Ηλείας τη συμπαράσταση που παρείχε σε 35χρονη φίλη του, στη προσπάθειά του να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα της....

Το θύμα, πατέρας ενός κοριτσιού ηλικίας 2,5 ετών, επισκέφθηκε μαζί με φίλο του και την 35χρονη κοπέλα, εστιατόριο στην Ομόνοια, στο οποίο εργαζόταν στο παρελθόν η τελευταία. Ο 28χρονος λογομάχησε αρχικά με τον εστιάτορα επειδή ο τελευταίος αρνούνταν να πληρώσει τα δεδουλευμένα που χρωστούσε σε πρώην εργαζόμενη, και φίλη του νεαρού. Τα αίματα άναψαν και τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ειδοποίησε τον 39χρονο ομογενή από την Τσετσενία, μπράβο της περιοχής, ο οποίος γρονθοκοπούσε με σφοδρότητα τον νεαρό άνδρα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Κατά πληροφορίες ο μπράβος φορούσε γάντια που είχαν μέταλλο εσωτερικό και ήταν τέτοιο το μένος του που συνέχισε να χτυπά και να κλωτσά τον άτυχο 28χρονο ακόμη κι όταν είχε πέσει αναίσθητος.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δυστυχώς όμως ήταν αργά, καθώς ο νεαρός είχε χάσει τη ζωή του από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο (ως ημεδαπός αναφέρεται επισήμως στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας), αλλά και στον 43χρονο διαχειριστή του καταστήματος ο οποίος είναι κι αυτός ημεδαπός, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του άτυχου 28χρονου από την Αμαλιάδα της Ηλείας.

Συγγενής του άτυχου Τάσου Ντούπη, μιλώντας την Πέμπτη το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή αμφισβήτησε ότι ο λόγος του άγριου ξυλοδαρμού του παιδιού του ήταν τα χρήματα λέγοντας «Είναι δυνατόν να γίνει μια παρεξήγηση και να βγει ο μπράβος του εστιατορίου και να τον σκοτώσει; Θεωρώ ότι ήθελαν να σκοτώσουν το παιδί μου».

Ο 28χρονος πατέρας ενός μικρού παιδιού είχε έρθει στην Αθήνα επειδή επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο πεθερός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: