Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τάκης Φωτόπουλος: «Η Χρυσή Αυγή είναι ο υπ΄αριθμόν ένα εχθρός των ελίτ»





Ο δημοσιογράφος Τάκης Φωτόπουλος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν μασάει τα λόγια του. Παρά τις όποιες ιδεολογικές διαφωνίες έχουμε μαζί του, του αναγνωρίζουμε την αναμφισβήτητη εντιμότητά του, η οποία φάνηκε ξεκάθαρα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μετά το τραγικό περιστατικό του Κερατσινίου. Σε αντίθεση με...
τις υστερικές και κατευθυνόμενες κραυγές της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ ο Φωτόπουλος είπε την Αλήθεια, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με την δολοφονία, με αποτέλεσμα να δεχθεί τόνους λάσπης από διάφορα φερέφωνα και πιόνια του καθεστώτος.

Στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο Φωτόπουλος επανέρχεται με κείμενό του, το οποίο τιτλοφορείται «Μέτωπο κατά των ελίτ ή εμφύλιος;». Από το άρθρο του παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα:

«Ιστορικά, η αριστερή «τρομοκρατία» στη μεταπολεμική Ευρώπη, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, από τη 17Ν μέχρι τη γερμανική RAF, στοχοποιούσε βασικά την εξουσία δηλαδή τις ελίτ και τα όργανά της, και μόνο κατ΄εξαίρεση μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, π.χ. στην Ιταλία λόγω της μεγάλης, ιστορικά, δύναμης του νεοφασιστικού κινήματος. Η μόνη, επομένως, δικαιολογία που θα μπορούσε να δοθεί από μια πραγματικά αριστερή οργάνωση για παρόμοιες στυγερές δολοφονίες θα ήταν αν τα μέλη της Χ.Α. αποτελούσαν μέλη παρακρατικής οργάνωσης στην υπηρεσία των ελίτ, όπως π.χ. η Καρφίτσα, μολονότι ακόμη και τότε θα ήταν βέβαια κτηνωδία η εν ψυχρώ εκτέλεση εκτελεστικών οργάνων από το «λούμπεν» (π.χ. Γκοτζαμάνης), αντί για την εκτέλεση των πραγματικών φορέων της εξουσίας.

Όμως, θα αποτελούσε παγκόσμια πρωτοτυπία να είναι παρακρατική μια οργάνωση που εξελέγη με σημαντικό ποσοστό στη Βουλή, η οποία συνάντησε με την είσοδό της σε αυτή μια συστηματική εκστρατεία της Υ/Ε  εναντίον της και σήμερα είναι κάτω από τον ανηλεή διωγμό των ντόπιων ελίτ. Αυτό, ανεξάρτητα, βέβαια, από το γεγονός ότι στο παρελθόν, όταν η δύναμή της στα λαϊκά στρώματα ήταν ασήμαντη, οι ίδιες ελίτ τη χρησιμοποίησαν για τους δικούς τους σκοπούς (περισπασμός από την οικονομική κρίση κ.λ.π.).

Σήμερα είναι προφανές ότι η Χ.Α., όπως και τα εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη γενικότερα, χάρη στη ρητορική τους κατά των ντόπιων και ξένων ελίτ αλλά και της παγκοσμιοποίησης και της Ε.Ε., μέσω της οποίας συνθλίβονται τα λαϊκά στρώματα, έχουν γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα εχθρός των ελίτ, που τρέμουν τις επικείμενες ευρωεκλογές. Αυτό άλλωστε φρόντισε να μας θυμίσει προ ημερών και ο «σοσιαλιστής» γκαουλάιτερ Μάρτιν Σουλτς που κουνούσε απειλητικά το δάκτυλο ενάντια σε κάθε είδους «ακραίο εθνικισμό», τονίζοντας ότι αυτό αφορούσε τόσο τη Δεξιά όσο και την Αριστερά».

Η παραδοχή του Φωτόπουλου ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει γίνει «ο υπ΄αριθμόν ένα εχθρός των ελίτ που τρέμουν τις επικείμενες ευρωεκλογές» είναι και ο λόγος ουσιαστικά που οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ντόπιοι λακέδες του πολεμούν τόσο λυσσαλέα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Παραθέτουμε, επίσης, και το τέλος του κειμένου του Φωτόπουλου:

«Ο βασικός ενδιάμεσος στόχος τους είναι η κατατρομοκράτηση των λαϊκών στρωμάτων, ώστε να επιτευχθεί η απομόνωση των «δύο άκρων» στη Δεξιά και την Αριστερά που θέτουν θέμα εξόδου από την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ κ.λ.π. – όπως άλλωστε τόνισε πρόσφατα από την Αμερική ο Α. Σαμαράς. Το πολιτικό σκηνικό δηλαδή που στήνουν οι ξένες και ντόπιες ελίτ προφανώς προβλέπει δύο εναλλασσόμενους θιάσους στη εξουσία: στον πρώτο θίασο θα συμπρωταγωνιστούν Ν.Δ/ΠΑΣΟΚ και συνοδοιπόροι και στον δεύτερο θίασο ο ΣΥΡΙΖΑ και συνοδοιπόροι. Έτσι, η πλήρης ενσωμάτωση της χώρας στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης θα βρίσκεται πάντα στο απυρόβλητο!».

Ο δημοσιογράφος «ξετινάζει» όχι μόνο το αμαρτωλό κομματικό δίδυμο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αλλά και τους πολιτικούς απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο γίνονται αντιληπτοί ότι μετατρέπονται (αν δεν έχουν μετατραπεί ήδη) σε αριστερό δεκανίκι των διεθνών τοκογλύφων και της διεθνιστικής παγκοσμιοποίησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: