Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

"ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ 33χρονος πετούσε πακέτα χασίς για να μην συλληφθείΗ Αστυνομία επιχείρησε να συλλάβει έναν 33χρονο ύποπτο για εμπόριο ναρκωτικών και αυτός άρχισε να πετάει πακέτα με χασίς στην Αττική οδό όπου κινούνταν με το αυτοκίνητο του για να γλυτώσει.....

Ολα ξεκίνησαν όταν ο ύποπτος έφυγε από το σπίτι του στο Χαϊδάρι, ενώ τον παρακολουθούσε η Δίωξη Ναρκωτικών. Στην πορεία οι αστυνομικοί ειδοποίησαν μία ομάδα ΔΙΑΣ να του κάνει εικονικό έλεγχο, αλλά ο 33χρονος- που μετέφερε ναρκωτικά- δεν σταμάτησε και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη από την Αχαρνών μέχρι την εθνική Αθηνών – Λαμίας. Σε κάποιο σημείο ο δράστης άρχισε να πετάει χασίς στην Αττική οδό και βγαίνοντας στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου, μπήκε στο ρεύμα της εθνικής προς Πειραιά.
Στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης όμως εγκλωβίστηκε, καθώς υπήρχε μπροστά του ένα τζιπ και ακριβώς από πίσω του το αυτοκίνητο της δίωξης ναρκωτικών. Δεν το έβαλε κάτω. Αρχικά χτύπησε τα δύο αυτοκίνητα και στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας, διασχίζοντας κάθετα την Εθνική για να μπει στο αντίθετο ρεύμα. Ολες οι προσπάθειές του όμως έπεσαν στο κενό, καθώς συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: