Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΑΚ-47 Δολοφόνησαν εθνικιστές έξω από τα γραφεία της ΧΑ στην λεωφόρο Ηρακλείου



(Ανανέωση 20:34) Συμφωνα με νεότερες πληροφορίες νεκρός είναι ένας εκ των τριών ατόμων που εβθλήθησαν απο τις σφαίρες των τρομοκρατών. Τα υπόλοιπα δύο άτομα ένας 29χρονος είναι βαριά τραυματισμένος και νοσηλεέυεται στο Γ. Γεννηματάς και σύμφωνα με τους ιατρούς ελέγχεται η κατάσταση τηε υγείας του, ενώ ο 25χρονος όμως που νοσηλευεται στο Α. Όλγα θεωρείται κλινικά νεκρός.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Αρχικό κείμενο) Δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατά στελεχών του κόμματος στην λεωφόρο Ηρακλείου 426 σημειώθηκε πριν από λίγο.
Μία μοτοσυκλέτα έφτασε τους τρεις πολίτες που πήγαν να ανοίξουν τα γραφεία του κόμματος, ο συνοδηγός σήκωσε το ΑΚ-47, τους πολυβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε δύο από αυτούς τραυματίζοντας έναν τρίτο.
Οι νεκροί είναι ηλικίας 20 και 23 ετών.
Ο τρίτος είναι τραυματισμένος βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς" (κατ'άλλες πηγές στο Αγία Όλγα)
Να σημειωθεί πως τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται κοντά στην Εφορία του Ν. Ηρακλείου (λεωφόρος Ηρακλείου 426)  ενώ δίπλα ακριβώς απο την Εφορία είναι το Αστυνομικό Τμήμα.
Πρόκειται για την πλέον αιματηρή τρομοκρατική επίθεση από την εποχή της "17 Νοέμβρη"
Τους πολιτικούς-ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του ενός νέου και του τραυματισμού των δύο άλλων τους ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι.
Αλλά αυτές τις στιγμές απαιτείται πάνω απ'όλα ψυχραιμία.
Δεν θα πρέπει να παίξουμε, ως Έλληνες πολίτες, το παιχνίδι αυτών που θέλουν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα και να την κάνουν Συρία.
Η πατριωτική παράταξη πληρώνει για μία ακόμα φορά βαρύ φόρο αίματος μετά τις δολοφονίες της 17ης Νοέμβρη από το 1975 μέχρι και την διάλυσή της δέκα χρόνια πριν...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: