Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο υπ’ αριθμόν 1 ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ της άνανδρης δολοφονίας δύο Ελλήνων Εθνικιστών!




Καθ' ότι η υποκρισία πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου περισσεύει, με αφορμή την θρασύδειλη τρομοκρατική ενέργεια και την στυγνή δολοφονία των Εθνικιστών Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει καθήκον έναντι του Ελληνικού Λαού να υποδείξει τον υπ' αριθμόν 1 ηθικό αυτουργό της πολιτικής δολοφονίας των δύο ξεχωριστών Συναγωνιστών μας, τον υπουργό Προ - Πο Νίκο Δένδια.....

Πρόκειται για εκείνο τον εξέχοντα και πολυπροβεβλημένο υπουργό της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, ο οποίος ταξίδεψε το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, όπου και συναντήθηκε με κορυφαίους αμερικανούς και σιωνιστές παράγοντες, εκ των οποίων και έλαβε συγκεκριμένες οδηγίες και εντολές προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο νόμιμος πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής.
Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, εξαπέλυσε μια εκστρατεία συκοφάντησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, σε εγχώρια αλλά και σε διεθνή μέσα ενημέρωσης. Περιφρονώντας μισό εκατομμύριο Έλληνες που στήριξαν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και πέτυχαν την είσοδο του Κινήματος στη Βουλή των Ελλήνων, ο κύριος αυτός δεν έπαψε ποτέ να χαρακτηρίζει το Κίνημα ως «νεοναζιστικό μόρφωμα», επαναλαμβάνοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα και με ρυθμό παραληρήματος πως απαιτούνται αυστηρά μέτρα για την ανάσχεση της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής. Το τραγικό γεγονός της δολοφονίας Φύσσα, υπήρξε η αφορμή που αναζητούσε απεγνωσμένα ο υπουργός προκειμένου να ξεκινήσει ένα πρωτόγνωρο κυνήγι μαγισσών, το οποίο ακολούθως εξελίχθηκε σε παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, βουλευτών και μελών του.
Ο υπουργός Προ - Πο αποφάσισε προσωπικά και διέταξε την απόσυρση της αστυνομικής προστασίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, την ίδια στιγμή κατά την οποία υφίσταντο δημοσιευμένες προκηρύξεις και επιστολές τρομοκρατικών οργανώσεων του αριστερού χώρου, που εκδήλωναν ξεκάθαρα την πρόθεση να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή και βουλευτές της. Μάλιστα, κατ' εντολή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι βουλευτές του Κινήματος κλήθηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους, του μοναδικού διαθέσιμου μέτρου άμυνας έναντι της απειλής της ζωής τους. Επιπρόσθετα, ο υπουργός Προ - Πο αντίθετα προς κάθε έννοια δικαίου, μετέτρεψε τον χαρακτηρισμό «νεοναζιστικό μόρφωμα» που χρησιμοποιούσε προηγουμένως, στο βαρύγδουπο «εγκληματική οργάνωση», προλαμβάνοντας ακόμη και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης επί της υπόθεσης.
Κυρίως όμως, η λύσσα του να εκτελέσει τις εντολές που έλαβε κατά την επίσκεψη στις ΗΠΑ, οι παράνομες μεθοδεύσεις που ακολούθησε στην δίωξη των στελεχών της Χρυσής Αυγής και τέλος το αντισυνταγματικό πλαίσιο δράσης του, είχαν ως συνέπεια την στοχοποίηση τόσο των βουλευτών του Κινήματος, όσο και των μελών και υποστηρικτών του. Καμία παρέμβαση δεν υπήρξε από πλευράς του υπουργού Προ.Πο., όταν αριστεριστές παρακρατικοί αλήτες επιτίθονταν σε γραφεία και μεμονωμένα μέλη της Χρυσής Αυγής, δίχως καμία αντίδραση της αστυνομίας, κατόπιν άνωθεν εντολών. Το ίδιο συνέβη και με εκείνα τα ανθρωπάκια του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου που καλούσαν ανοιχτά σε δυναμικές δράσεις κατά της Χρυσής Αυγής, μιας και όπως με μίσος διακήρυσσαν «τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», χωρίς αντίδραση των Αρχών προς αποκατάσταση της ευνομίας. Όλοι γνωρίζουν από πού εκπορεύονται αυτές οι εντολές και ποιος υπήρξε ο ενορχηστρωτής του κλίματος της πολιτικής τρομοκρατίας.
Εν κατακλείδι, την 1η Νοεμβρίου 2013, η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στα Β. Προάστια, στερούνταν του προνομίου που απολαμβάνει ο υπουργός Προ.Πο., να διαθέτει 50 αστυνομικούς για την προστασία του. Παρότι τα στελέχη του Κινήματος, είχαν κατ' επανάληψη θέσει το ζήτημα της ασφάλειας των γραφείων στην αστυνομία, το χθεσινό απόγευμα, καμία αστυνομική δύναμη δεν βρισκόταν στο χώρο πέριξ των γραφείων της Τοπικής. Δίχως να λάβουν το παραμικρό ρίσκο, οι θρασύδειλοι τρομοκράτες δολοφόνησαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής, τραυμάτισαν σοβαρά ένα άλλο που δίνει μάχη για τη ζωή του και απέτυχαν να δολοφονήσουν ένα τέταρτο μέλος, το οποίο είχε την τύχη να γλιτώσει από τις σφαίρες των τρομοκρατών, προλαβαίνοντας να καλυφθεί στο εσωτερικό των γραφείων. Οι τρομοκράτες ήθελαν όσο το δυνατόν περισσότερους νεκρούς Εθνικιστές.
Η είδηση του τρομοκρατικού χτυπήματος και της στυγερής δολοφονίας δύο νέων Ελλήνων Πατριωτών, έτυχε της ακόλουθης κατάπτυστης και προκλητικότατης δήλωσης του υπουργού Προ.Πο.: «Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων. Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία».
Για όποιον δεν κατάλαβε, το τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής και η δολοφονία δύο νεαρών Εθνικιστών αποτελούν για τον υπεύθυνο της δημόσιας τάξης της χώρας «εκκαθάριση λογαριασμών»! Μεγαλύτερη ασέβεια προς τους δύο νεκρούς και υποτίμηση της νοημοσύνης του Ελληνικού Λαού στο σύνολό του, δεν θα μπορούσε να εκφρασθεί. Ο υπουργός της διαμόρφωσης του κλίματος τρομοκρατίας και εκνομίας, υπόσχεται την. επιβολή του νόμου!
Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται παράνομα προφυλακισμένος, έθεσε τους κυβερνητικούς υπεύθυνους, προ των αδιαμφισβήτητων και τεράστιων ευθυνών τους: «Απόψε ο κ. Δένδιας και οι ανώτατοι αξιωματικοί και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έβαψαν τα χέρια τους με αίμα! Εμείς βρισκόμαστε μέσα στη φυλακή και οι ηθικοί αυτουργοί της εκτέλεσης των δύο παιδιών είναι έξω. Το κρίμα στο λαιμό τους»!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού απαιτεί την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, του ανθρώπου που έβαψε τα χέρια του με το αίμα δύο νέων παλικαριών, το αίμα δύο έντιμων Ελλήνων Εθνικιστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: