Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Στο Ισραήλ ο Σαμαράς για να πανηγυρίσει με τους εβραίους τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής



Μία σχεδόν εβδομάδα μετά την εξαπόλυση των παράνομων και αντισυνταγματικών διώξεων κατά του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η πολιτική μαριονέτα η οποία εκτελεί χρέη πρωθυπουργού της Ελλάδος επισκέπτεται το Ισραήλ μαζί με 8 υπουργούς και επιφανείς επιχειρηματίες της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, οι οποίοι και αποτελούν την προνομιούχο τάξη της ολιγαρχίας του πλούτου....

Καθεστωτικά μέσα αποδίδουν στην επίσκεψη Σαμαρά στο Τελ Αβίβ, χαρακτήρα συνεργασίας με το Ισραήλ, στους τομείς της ενέργειας και της άμυνας. Στο λεγόμενο «ανώτατο διακυβερνητικό συμβούλιο Ελλάδος-Ισραήλ», θα συμμετάσχουν πέραν του πρωθυπουργού, οι υπουργοί Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, Ενέργειας  Γιώργος Μανιάτης, Δημοσίας Τάξεως Νίκος Δένδιας, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπογραφούν περί τις δέκα συμφωνίες και πρωτόκολλα συνεργασίας μεταξύ ομολόγων υπουργών. Βασικός άξονας των συνομιλιών, η εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων του ελλαδικού χώρου από εταιρείες ισραηλινών συμφερόντων, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να αναφέρει κατά το πρόσφατο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, το παράδειγμα της αμερικανοεβραϊκής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Κύπρο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η κυβέρνηση Σαμαρά πρόκειται να τύχει ενθουσιώδους υποδοχής από το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, καθώς θα φέρει ως «τρόπαιο» στους σιωνιστές την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής και την προφυλάκιση του Αρχηγού της και δύο ακόμη βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, του Γιάννη Λαγού και του Χρήστου Παππά. Μάλιστα το γεγονός αυτό προβάλλεται από τα στρατευμένα εγχώρια μέσα ενημέρωσης ως κομβικό, για την περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνοισραηλινών σχέσεων. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από αυτό, για να καταδειχθεί το επίπεδο του ραγιαδισμού της ελληνικής κυβέρνησης και ο βαθμός της επιρροής του διεθνούς σιωνισμού στη λήψη των πολιτικών αποφάσεων αυτής.
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, διώκει κατά τρόπο αντισυνταγματικό το τρίτο τη τάξει κόμμα της Ελλάδος, κατόπιν των ασφυκτικών πιέσεων και εντολών του διεθνούς σιωνισμού. Κατόπιν, σπεύδει στο Ισραήλ προκειμένου να προβάλλει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της και τη στήριξη του αντεθνικού της έργου, από τις σιωνιστικές δυνάμεις. Επιπρόσθετα, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταστήσει το Ισραήλ συνδιαχειριστή στο αναφαίρετο ελληνικό δικαίωμα της αξιοποίησης των ενεργειακών μας πόρων, αδιαφορώντας πλήρως για τα εθνικά μας συμφέροντα και την εθνική κυριαρχία. Αυτοί είναι οι υπηρέτες του σιωνισμού, οι οποίοι έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: