Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Αυτή είναι πραγματική εγκληματική οργάνωση

 Μια (πραγματική κι όχι φτιαχτή) εγκληματική οργάνωση αλβανών , τα μέλη της οποίας είχαν ρημάξει τις κατοικίες στην Αγία Παρασκευή εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.
Η συμμορία των αλβανών διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε οικίες....

Συνελήφθησαν δύο  μέλη της σπείρας, «οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, ηλικίας 33 και 29 ετών, ενώ αναζητούνται τρεις συνεργοί τους.

Όπως εξακριβώθηκε, κατά το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει δέκα (10) ληστείες και κλοπές στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Στη κατοχή τους και σε έρευνες στις οικίες τους και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει από ημεδαπό και χρησιμοποιούσαν με πλαστές πινακίδες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
Ένα (1) αυτόματο υποπολυβόλο όπλο τύπου Scorpion .
Ένα (1) πιστόλι.
Ένα (1) κυνηγετικό όπλο.
Ένα (1) πιστόλι κρότου.
Είκοσι τρία (23) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
Δύο (2) κάλυκες.
Οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα.
Διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (μία (1) τηλεόραση, ένα (1) ηχοσύστημα, μία (1) ηλεκτρική κιθάρα, δύο (2) βιντεοκάμερες και μία (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή).
Κλειδιά αυτοκινήτων.
Κοσμήματα και τιμαλφή, προϊόντα κλοπής.
Τέσσερις (4) βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για άδεια παραμονή κενές στοιχείων, οι οποίες είναι καταχωρημένες ως κλεμμένες.
Αυτοσχέδιες κουκούλες.

Περιττό να προστεθεί πως εάν έβρισκαν τέτοιο οπλισμό στην κατοχή της Χρυσής Αυγής θα έστελναν όλη την Κ.Ο με ισόβια χωρίς δίκη, αλλά στην περίπτωση των Αλβανών  δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα τέτοιο.
Αυτό γιατί και όπως αναφέρει η ίδια η ΕΛ.ΑΣ «Σε βάρος του 30χρονου υπηκόου Αλβανίας, συνεργού τους που αναζητείται, είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για παρόμοια αδικήματα, τους οποίους έχει παραβιάσει από τον Φεβρουάριο του 2013».
Με άλλα λόγια το είχαν πιάσει και φυσικά τον ειχαν αφήσει ελεύθερο να αλωνίζει το κατ΄ ευφημισμόν Ελληνικό κράτος. Η σύλληψη βέβαια των δύο αλβανών –αν και καλώς έγινε- κανένα αίσθημα ασφάλειας δε φέρνει στον Έλληνα πολίτη.
Είναι πολύ πιθανό οι δύο αλβανοί να αφεθούν ελεύθεροι πάλι με περιοριστικούς όρους, (για τους συνεργούς δεν γίνεται ούτε κουβέντα δεν πρόκειται να συλληφθούν ποτέ ) αλλά και αυτό να μη γίνει είναι τόσες πολλές οι αλβανικές συμμορίες που και όπως είπε ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ «για κάθε μια που πιάνουμε εμφανίζονται άλλες δέκα στη θέση τους».
Δυστυχώς το μόνο που μπορεί να κάνει ο Έλληνας πολίτης είναι απλά να υπομένει καρτερικά τη μοίρα του και τίποτα άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: