Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Καταρρέουν οι ΑΝΕΛ: Σωρηδόν αποχωρούν τα στελέχη του αποκόμματος Καμμένου



Υπό διάλυση βρίσκεται, από ότι φαίνεται, το απόκομμα του τηλεπρόεδρου Πάνου Καμμένου. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες καναλαρχών προσκείμενων στον Τσίπρα να παρουσιάσουν το κόμμα Καμμένου με θετικό πρόσημο, ο κόσμος, αλλά και τα ίδια τα ιδρυτικά στελέχη του, αποχωρούν σωρηδόν και μαζικότατα....

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος Πάνος επεχείρησε να παρουσιάσει τις αποχωρήσεις ως δήθεν διαγραφές, το γεγονός δεν μπόρεσε να κρυφτεί και τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Αποχωρώντας τα στελέχη των ΑΝΕΛ πραγματοποίησαν συγκεκριμένες καταγγελίες για παλαιοκομματισμό και υποκρισίας σε όποιες υποτίθεται «αρχές» πρεσβεύει αυτό το απόκομμα.
Από ότι φαίνεται και είχαμε προβλέψει, πολλοί αισθάνονται προδομένοι από την τροπή που έλαβαν οι ΑΝΕΛ. Όμως, όπως είχαμε σημειώσει από την αρχή δεν γίνεται να χτιστεί κάτι καινούργιο με υλικά κατεδαφίσεως, ούτε κάτι αγνό με σαθρά υλικά. Αυτό που φαινόταν εξαρχής με το γεγονός ότι ένας πρώην υφυπουργός της ΝΔ, που είχε απολαύσει το προνόμιο της βουλευτικής ασυλίας, μιλούσε για κάθαρση, έγινε εμφανές ακόμα και στον πιο χαχόλο με το περίφημο non paper που περιείχε τις απαιτήσεις σε υπουργεία, προκειμένου να συνεργαστεί ο Καμμένος με την ΝΔ και την τρόικα.
Το μετέπειτα φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να θυμίζει παρά τα τερτίπια του «απατημένου συζύγου», αφού ως γνωστόν ο Καμμένος είναι σαρξ εκ της σαρκός της ΝΔ με ότι κακό και αν αυτό συνεπάγεται. Έτσι δεν θα πρέπει να απορούν, ούτε οι ψηφοφόροι, ούτε τα στελέχη που παραμένουν, με τις παλαιοκομματικές πρακτικές και τα τερτίπια του Καμμένου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: