Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Γιατί αυτοκτόνησε ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας κανείς δεν έχει ευθύνη για τις αμέτρητες αυτοκτονίες των Ελλήνων


Τους λόγους που ώθησαν τον 43χρονο Ηρακλειώτη επιχειρηματία στο απονενοημένο διάβημα αναζητούν οι αρχές ο θάνατος του οποίου προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία και βαθιά θλίψη στην οικογένεια του. Φως στα αίτια της αυτοκτονίας ενδεχομένως να δώσουν και οι τελευταίες συνομιλίες που είχε στο Facebook...

Ο 43χρονος επιχειρηματίας φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ωστόσο, η αστυνομία δεν είναι ακόμη σε θέση να πει με βεβαιότητα εάν τα χρέη ήταν αυτά που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. 


Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρις δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον έσπρωξαν να θέσει τέρμα στη ζωή του, κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του ο οποίος θα αποσταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να ερευνηθούν οι τελευταίες επαφές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος φέρεται να συνομιλούσε μέχρι χθες τα ξημερώματα με μια γυναίκα, όχι την εν διαστάσει σύζυγο του, η οποία και τον βρήκε κρεμασμένο στο σπίτι του στην περιοχή του Ατσαλένιου. 

Άτομα από το επαγγελματικό του περιβάλλον ανέφεραν ότι ο 43χρονος είχε πολύ καλό χαρακτήρα, και του άρεσε η καλή ζωή. Ξεκίνησε να ασχολείται με το υπόδημα και ενώ όλα στην αρχή πήγαιναν καλά, τα τελευταία χρόνια συσσωρεύτηκαν πολλά οικονομικά προβλήματα

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: