Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ!



Συνεχίζουν απτόητα από τη λαϊκή κατακραυγή, τα παπαγαλάκια των σκοτεινών υπογείων της Συγγρού, να κατασκευάζουν σενάρια επί σεναρίων για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Το τελευταίο τους εφεύρημα, είναι ότι… αμφισβητείται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μέσα στο Κίνημα. Ιδού τα χάλια τους:....

«Κύμα αμφισβήτησης του Μιχαλολιάκου στη Χρυσή Αυγή!
Αναγκάστηκε να στείλει επιστολή ο γενικός γραμματέας του κόμματος
Έντονο είναι το κύμα αμφισβήτησης που έχει ξεσπάσει προς το πρόσωπο του Νίκου Μιχαλολιάκου στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής έστειλε μήνυμα μέσα από τον Κορυδαλλό μέσω της Ελένης Ζαρούλια προς το εσωτερικό του κόμματος, λέγοντας πως παραμένει ο ίδιος αρχηγός και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι εξελίξεις πάντως στο εσωκομματικό πεδίο της Χρυσής Αυγής προβλέπονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες…».
Αφού δεν κατάφεραν να διώξουν τον κόσμο μας με τα αμνοερίφια και τα τάνκς και τον Χίτλερ, τώρα επιστρατεύουν τα όπλα που ξέρουν καλά στο πετσί τους! Την διάσπαση και τους δελφίνους! Μόνο που έπεσαν στην περίπτωση! Γιατί και αυτά που λένε για ακόμη μια φορά είναι όλα ψέματα! Μην πιστεύετε τίποτα!!!! Κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια, που μπροστά όλοι βαράνε παλαμάκια στον Αντωνάκη κι από πίσω ακονίζουν τα μεγάλα μαχαίρια! Να δούμε που θα κρυφτούν τη νύχτα των εκλογών. Ας ψάξουνε από τώρα για… λημέρι, γιατί όπως φαίνεται δεν είναι μακριά η νύχτα η μεγάλης ξεφτίλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: