Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Στο Δαφνί εισήχθη η Βίκυ Σταμάτη

Μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή της στο Δαφνί

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, η καταδικασμένη σε 12ετή κάθειρξη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου διακομίστηκε από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού στο Δαφνί που εφημερεύει. Οι γιατροί την εξέτασαν και αποφάσισαν την εισαγωγή της. ..


Συγκεκριμένα η κυρία Σταμάτη εισήχθη στο πρώτο ψυχιατρικό τμήμα εισαγωγών στο ΨΝΑ – ένα τμήμα που κατά πληροφορίες γεμίζει με ράντζα κατά το άνοιγμα της εφημερίας.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με το συνήγορό της, Αλέξη Κούγια, εισήχθη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού με απώλεια συνείδησης.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κούγιας, αναφέρεται: «Ενημερωθήκαμε από τους συγγενείς της εντολέως μας Βασιλικής Τσοχατζοπούλου ότι αυτή μετεφέρθη με απώλεια συνειδήσεως σε Ψυχιατρικό Κατάστημα.

Το δικηγορικό μας γραφείο προσπάθησε με την παρουσία δικηγόρου στη γραμματεία των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού να πληροφορηθεί το Ψυχιατρικό Κατάστημα, στο οποίο η εντολέας μας βρίσκεται, αλλά από την γραμματεία μας είπαν ότι είναι απόρρητο».


πηγη... protothema.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια: