Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ χαιρετίζει τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής



Η σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτή με ικανοποίηση από την εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ, ενόψει της άφιξης του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Υόρκη.
Λίγες ώρες πριν την άφιξη στη Νέα Υόρκη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τη Δευτέρα το πρωί θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, ο εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης, Ντέιβιντ Χάρις, χαιρέτισε τις ...
συλλήψεις της ηγεσίας και μελών του κόμματος, δηλώνοντας ότι αυτό που διακυβεύεται με τη δράση της Χρυσής Αυγής είναι η ίδια η ουσία της δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής Χάρις γνωρίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από μια τέτοια μετωπική αντιμετώπιση ενός πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο, τονίζει ότι υπάρχουν όρια, τα οποία στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, έχουν ξεπερασθεί εδώ και πολύ καιρό. «Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναγνώρισε την απόλυτη αναγκαιότητα να πει ότι φθάνει, δεν πάει άλλο, και να αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις για να σταματήσει την σχιζοφρένεια της Χρυσής Αυγής. Ένα κόμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιεί με κυνισμό την ελευθερία που προσφέρει η δημοκρατία για να υποσκάπτει αυτή την ίδια τη δημοκρατία» ολοκλήρωσε ο Χάρις.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι μνημονιακοί υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων σε συνεργασία με την ανθελληνική αριστερά εκτελούν εντολές ξένων κέντρων αποφάσεων. Στόχος τους είναι να εξοντώσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και να έρθει "αναίμακτα¨ η συγκυβέρνηση του τρίτου μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: