Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν διας φάλισε την κλειστή συγκέντρωση ο πρώην υπουργός μαζί με τον ντελάλη των Νοτίων Προαστίων –Υπολοίπου Αττικής και το σιγοντάρισμα από την Β’ Πειραιά.


 
 Ποιος πρώην υπουργός και μάλιστα διεκδικητής της θέσης του προέδρου του κόμματος της ΝΔ, ευχαριστήθηκε  στην κλειστή συγκέντρωση που έκανε για χατίρι του ο Δήμαρχος Γλυφάδας και μάλιστα με προσφωνές και λεκτικές επιθέσεις για τις επιλογές του προέδρου κ Ευάγγελου Μειμαράκη για τον αγώνα που δίνει το κόμμα αλλά και για την επόμενη ημέρα. Μήπως ….
λέμε φωνάζει γιατί θέλει κάτι παραπάνω από τον Δημαρχιακό θώκο? Το σιγοντάρισμα από στελέχη προσκείμενα στην ΝΔ της Β’ Πειραιά γιατί αναφώνησαν πως η φιλελεύθερη παράταξη χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Δήμαρχο και τον πρώην υπουργό για να βοηθήσουν να ανέβει το ποσοστό της ΝΔ και στην περιφέρεια τους ? Γιατί δεν λένε πως αυτά τα στελέχη που πέρασαν ως Αντιδήμαρχοι, manager, διοικητές(ακόμα και τώρα) έριξαν το ποσοστό της ΝΔ από 22% και εκλογή 4 βουλευτών σε κάτω από 10% και εκλογή 1 βουλευτού και αυτού με το ζόρι?
Επειδή τα μηνύματα αυτά φτάνουν στην Συγγρού, καλό θα είναι τώρα που το κόμμα ξανά συσπειρώνεται τέτοιες παραφωνίες θα πρέπει να μπουν στο ντουλάπι αν όχι στο καλάθι των αχρήστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: