Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο Λαφαζάνης ανατρέπει δημοσκοπήσεις και ΣΥΡΙΖΑ – Δίνει πρωτιά στη ΝΔ και στον εαυτό του… χαλαρά 10%

Το κομματικό επιτελείο του Παναγιώτη Λαφαζάνη αμφισβητεί έντονα το κύμα των δημοσκοπήσεων που ήρθε στην επιφάνεια τα τελευταία 24ωρα και εκτιμά μάλιστα ότι η ΛΑΕ θα κινηθεί , χαλαρά, σε διψήφιο ποσοστό...


Η εκτίμηση της Κάνιγγος όπου είναι τα γραφεία του νέου κόμματος είναι ότι η ΛΑΕ θα κινηθεί γύρω στο 10% και άρα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα επιδόσεις του 4% και 5%, που κατέγραψαν τα πρώτα γκάλοπ.

Σε κεντρικό της άρθρο μάλιστα η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος iskra.gr προειδοποιεί ότι «θα τρίβουν τα μάτια τους με τα ποσοστά της Λαϊκής Ενότητας», κατηγορεί τους δημοσκόπους ότι… «ψηφίζουν μνημόνια» και κάνει λόγο για «Βατερλώ των δημοσκοπήσεων».

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα iskra.gr:
«Μια πρωτοφανής αλλοίωση αποτελέσματος βρίσκεται σε εξέλιξη από τους θαλασσοδανεισμένους μηντιάρχες και αφορά το κόμμα του Λαφαζάνη, την Λαϊκή Ενότητα, η οποία είναι χαλαρά στο 10%.

Οσο απίθανο κι αν ακούγεται αυτή την στιγμή (εξαιτίας της προπαγάνδας), ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βρεθεί και κάτω από το 20%.

Προφανώς το βράδι των εκλογών στα τηλεοπτικά studio οι δημοσκόποι θα ψελλίζουν δικαιολογίες αντίστοιχες με εκείνες της Κυριακής με το δημοψήφισμα στο 62%.

Οι θαλασσοδανεισμένοι μηντιάρχες που εκβιάζουν συμψηφισμό των δανείων τους προσφέρουν υπηρεσία τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην ΝΔ κατά πάγια τακτική ώστε να είναι με όποιον κερδίσει.

Τα πραγματικά αποτελέσματα αυτή την στιγμή είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 22%, ΝΔ 24%, ΛΑ.Ε. 10%, Χρυσή Αυγή 9%, ΚΚΕ 8%, ΠΟΤΑΜΙ 6%, ΠΑΣΟΚ 4,5%, ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ 3,5% ΛΕΒΕΝΤΗΣ 3,2%.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: