Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Π. Λαφαζάνης: «Μικρά περιθώρια συμφωνίας. Θέλουν να μας εξευτελίσουν!»


Μικρά περιθώρια συμφωνίας με τους δανειστές, «βλέπει» ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατηγορώντας την άλλη πλευρά, ότι ....
επιθυμεί να τσακίσει κοινωνικά τη χώρα και να εξευτελίσει την κυβέρνηση, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», προσθέτοντας, ότι η έξοδος από το Ευρώ δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως Βιβλική καταστροφή. 
«O ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι γνωστό ότι δεν έχει ως επιλογή την έξοδο από την Ευρωζώνη, αλλά δεν έχει ως επιλογή και την εξόντωση του λαού μας μέσα στην Ευρωζώνη. Και αυτή την ώρα ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει για τον τόπο και τον λαό είναι ένα τρίτο μνημόνιο, που με κάθε δυνατό δημοκρατικό τρόπο πρέπει να αποφευχθεί, όσες δυσκολίες και αν έχει ένα τέτοιο εγχείρημα». 
Σε ερώτηση, για το τι θα πράξει ο ίδιος αν έρθει μία συμφωνία στη Βουλή, ξεκαθαρίζει: 
«Το μεγάλο ερώτημα του κόσμου δεν είναι το τι θα κάνει ο Λαφαζάνης. Είναι αν θα υπάρξει συμφωνία με τους Θεσμούς και τι συμφωνία θα είναι αυτή». 
Τέλος, σχετικά με τους αγωγούς "ΤΑΡ" και "Greek Stream", επαναλαμβάνει, ότι είναι αρκετά συμπληρωματικοί και δίνουν ευκαιρίες και δυνατότητες επιλογών στους καταναλωτές. «Η Αμερικανική θέση ότι δεν χωράνε δύο αγωγοί στη χώρα μας είναι βαθιά λαθεμένη» συμπληρώνει.

ΠΗΓΗ: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: