Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Εγκαταλείπει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διακυβέρνηση της χώρας


Την πόρτα εξόδου από τη διακυβέρνηση της χώρας ανοίγουν ένα - ένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εγκαταλείποντας το καράβι που δείχνει έτοιμο να βουλιάξει αύτανδρο....

Με τη δικαιολογία ότι «εάν συνεχιστούν τα μέτρα λιτότητας εμείς δεν θα είμαστε στην κυβέρνηση» οι σύντροφοι του Αλέξη αποχωρούν από το σχήμα εξουσίας στο οποίο βρέθηκαν από την 25η Ιανουαρίου 2015.
Έπειτα από δύο μήνες αναποτελεσματικής παρουσίας της κυβερνητικής ηγεσίας στις αίθουσες των ευρωπαϊκών αποφάσεων οι στρατιώτες του ΣΥΡΙΖΑ λιποτακτούν, μπροστά στον κίνδυνο να δεχτούν την μήνιν του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως αποτελέσματος των διαπραγματεύσεων του Έλληνα πρωθυπουργού με τους Ευρωπαίους ομολόγους του αναφορικά με το οικονομικό ζήτημα της Ελλάδας και την παραμονή ή όχι της χώρας στο ευρώ.

Είτε επικρατήσουν τα μέτρα λιτότητας είτε ο κ. Τσίπρας πάρει πάνω του την πτώχευση της χώρας και την έξοδο από την Ευρώπη, κανείς δεν θα είναι ευχαριστημένος, γιατί η εικονική πραγματικότητα στην οποία εγκλώβισαν μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, παίζοντας εντέχνως με το θυμικό του, δεν υπάρχει.

Ως αποτέλεσμα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες είναι η εγκατάλειψη της διακυβέρνησης της χώρας και η αποποίηση των ευθυνών για μια κατάσταση που οι ίδιοι προκάλεσαν συστηματικά και μεθοδικά, εκούσια και ακούσια.

Κοινώς νίπτουν τα χείρας τους ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι, ευχόμενοι ενδόμυχα το Κούγκι, αλλά αφού προλάβουν οι ίδιοι να το σκάσουν από το παράθυρο.

thedayafter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: