Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Αντιδρά στη δίκη για τη «Χρυσή Αυγή» στις Φυλακές Κορυδαλλού ο Δήμος

Τη βεβαιότητα ότι θα διακοπεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, των παιδικών σταθμών και των αθλητικών κέντρων, που βρίσκονται σε απόσταση "αναπνοής" από τις Φυλακές Κορυδαλλού, λόγω της δίκης της «Χρυσής Αυγής», από τις 20 Απριλίου, επισημαίνει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης....

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, ενόψει της δίκης, η οποία αναμένεται να διαρκέσει επί αρκετούς μήνες, έχει αποστείλει ήδη επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, ζητώντας τη μη διεξαγωγή της δίκης στον Κορυδαλλό, επειδή θα προκαλέσει τεράστια κοινωνική αναστάτωση στη λειτουργία της πόλης και των έντεκα σχολικών μονάδων, των τριών Βρεφονηπιακών Σταθμών και των δύο Αθλητικών Κέντρων της περιοχής.
Προκειμένου να κλιμακώσει τις αντιδράσεις της, η Δημοτική Αρχή προσκάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη, σήμερα, στις 8.30 μ.μ., τους Βουλευτές της Β' Πειραιά, τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, την ΕΛΜΕ, τον Σύλλογο Δασκάλων Κορυδαλλού - Αγ. Βαρβάρας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και άλλους φορείς, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση και να προγραμματίσουν τις περαιτέρω ενέργειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: