Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΕΛ.ΑΣ: ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ...

 
 
Στην καρδιά του σωφρονιστικού συστήματος και συγκεκριμένα στις φυλακές Κορυδαλλού σχεδίαζε να χτυπήσει ο Χριστόδουλος Ξηρός και μάλιστα τις επόμενες ημέρες όπως προέκυψε από τις ανακοινώσεις στις οποίες...
προχώρησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Β .Κικίλιας και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Δημ. Τσακνάκης.
Μέσα στο κρησφύγετο του Χ. Ξηρού στην Ανάβυσσο έχει βρεθεί μεγάλος αριθμός όπλων, εκρηκτικών υλών και πολλών αντικειμένων που παραπέμπουν στην δημιουργία εκρηκτικών μηχανισμών. Επίσης έχει βρεθεί πλαστή ταυτότητα με το όνομα Ελένη Μελανή για την οποία η αστυνομία αναζητεί πληροφορίες. Παράλληλα αναζητείται ένας άνδρας ο οποίος ενοικίασε το διαμέρισμα τον Ιούνιο του 2014 του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί . Στο κρησφύγετο βρέθηκαν ακόμη σημειώσεις με δρομολόγια προσέγγισης και διαφυγής καθώς και εναλλακτικές διαδρομές για το χτύπημα που ετοίμαζε ο Χ.Ξηρός.
Τέλος όπως δήλωσε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ χθες ελήφθη βιολογικό υλικό από τον Χ. Ξηρό το οποίο ταυτοποιείται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε σε βιβλίο το οποίο είχε τοποθετηθεί μέσα στο δέμα - βόμβα που είχε σταλεί στο Α.Τ. Ιτέας τον Απρίλιο του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: